ÉLET° Karácsonyra fel! - Visszaszámlálás

Halihó lányok!

Hivatalosan megnyitom a karácsonyi készülődés időszakát!Na jó, nem hivatalosan, de a blogon elkezdődik a tippek, trükkök, édesek és krémesek időszaka. Remélem, hogy mindenki olyan izgalommal várja, mint én. 
Egyből egy kis kihívással szeretnék indítani. 54 nap van karácsonyig. Soknak tűnhet, de nem az, hamar el fog repülni. Sokan már évek óta nem érzik a bizsergést, azt a jóleső izgalmat a karácsonnyal kapcsolatban. Ennek a bizsergésnek az elővarázsolására szolgál az alábbi kis kihívás.

Az egész nagyon egyszerű: ha a listáról egy pontot teljesítesz, húzd le vagy x-eld be. Az a legjobb kimenetel, ha karácsonyig minden pontot teljesítettél.
Persze, ez nem egy kötelező érvényű dolog, hiszen ha valamihez nincs kedved, vagy nem szereted, akkor kitalálhatsz helyette mást is. Csak rajtad múlik, hogy mit teszel.

Hetente fogok egy összefoglalót hozni nektek, hogy én mit pipáltam ki a listáról. Így legalább én is tudom követni magam.

Ha van kedvetek, csatlakozzatok ti is ehhez a kis kihíváshoz.
És ne feledjétek:
(bocsi, nem hagyhattam ki)
puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

 1. A Polar Expresszt ki is húzhatom mert megnéztem. A többi is téma is tetszik. És igen, közeleg a karácsony:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Szeretem azt a filmet, mert nem olyan szokványos karácsonyi film.

   Törlés
 2. Nagyon tetszik a lista és a kezdeményezés is :) Én nem ígérem, hogy mindent be tudnék iktatni erről, de hasonló menetben fogom várni az ünnepeket :) Hihetetlen, hogy már csak 54 nap! :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Nem is kell mindent megcsinálni róla, csak ami tetszik :)

   Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!