{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Mert mindenkinek kell egy hobbi... vagy több.

Halihó lányok!


Ismét VKP, ezúttal a szabadidős tevékenységek, alias a hobbik vannak terítéken. Mert hobbija mindenkinek van, nem igaz?  

Mesy
Szeretem a hobbikat. Van egy, de általában több dolog, amiben az ember teljesen önmaga lehet. Nem kell alkalmazkodnia senkihez, ő hozza a szabályokat, ő osztja be az idejét. A legjobb, komolyan. 
Mint sokaknak, nekem is van elég sok ilyenem.

Szeretek írni. Nemmeglepő, ezért is indult a blog. De emellett is írok. Történeteket, amiket álmodok. Történeteket, amik egy zenéről vagy egy tárgyról ugranak be. Ezek az apró ihletforrás addig-addig piszkálják a fantáziámat, míg tollat avagy billentyűzetet nem ragadok és történetet nem faragok belőlük. Talán egyszer születik egy könyv. Talán nem, csak a merevlemez foglyai maradnak örökre. De mégis, ők az enyéim, én alkottam őket, a lényem részei.

Szeretek rajzolni. Pontosabban, újra szeretek rajzolni. Sok év kihagyás után a színezés hozta vissza belém a vágyat az alkotás iránt. Az utóbbi időben viszont egészen más aspektusát fedeztem fel a rajzolásnak.
Silver Samurai(Marvel) az én nézőpontomból, félkész állapotban
Mangát fordítok. Leginkább azért, hogy másoknak örömet szerezzek. Minden egyes darabban, amit lefordítok, benne vannak az én érzéseim is. Az összeset szeretem, az elejétől a végéig. Csodás érzés, amikor valaki megköszöni a munkámat és hálásan fogadja az újabb és újabb fejezeteket. 

A legújabb szenvedélyem pedig a visual novel készítés. Még nagyon az elején tartok, rengeteg munka és idő kell hozzá, hogy befejezzem az első saját játékomat, de bizakodó vagyok. Akik mozognak animés berkekben, valószínűleg tudják, hogy miről is beszélek.  

készülőben
Detti
Nekem nem igazán van hobbim. Régen volt, hiszen én is rajzoltam, fotóztam nagyon nagy szenvedéllyel. Utána elkezdtem sütni, azt is a hobbimnak érezte, hiszen imádtam új dolgokat kipróbálni. Jelenleg egyikkel se foglalkozom annyi időt, hogy hobbinak lehessen nevezni. Vagy időm vagy kedvem nincs hozzá. Szabadidőmben inkább olvasok, filmeket és sorozatokat nézek (függőség szinten mindkettőt) és mostanában újra elkezdtem játszani. Az egyetlen amivel rendszeresen foglalkozom az olvasás mellet az a blogolás.Ezt a kettőt nevezném hobbiféleségnek.
Szeretnék valamilyen hobbit vagy rendszeres tevékenységet újra beiktatni az életembe, de jelenleg ez még nem sikerült. Úgyhogy nekem ez egy kicsit rövid sztori lett.

A többiek hobbijáról is olvashattok:


Mesy és Detti :)

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Hű Mesy!!! Abba ne hagyd a rajzolást!!! Soha!!! Nagyon tehetséges vagy. VN-re meg nagyon kíváncsi vagyok ^_^
    AoT nem szeretnéd fordítani? Nagyon lassan halad vele aki csinálja...nyilván nem baj, csak hát ha nem tudom akkor nem csinálom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, de még rengeteget kell fejlődnöm :)
      A VN készül...készül... még tanulom a programozását, de már az eleje megvan :D
      Bevallom, én még el sem kezdtem olvasni az AoT-t, így nem tudom, hogy hol tart éppen, de utánanézek :D

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!