TESZT° Essie - Orange, it's obvious!

Halihó lányok!


Ha az ember lánya(bár pasik is szoktak lakkozni, mondjuk ez csak punk/rock zenészeknek nézem el) körömlakkot vásárol, akkor általában nem a narancs az első, ami beugrik a kosarába. Én viszont direkt választottam ezt a színt.
Egyébként már van egy narancs lakkom, az Essence-től (ITT megleshetitek) és határozottan állítom, hogy nem egyformák. 

A külsővel kezdve, az üveg még mindig kedvenc, szerintem a szögletes formákat könnyebb tárolni, ráadásul a keskeny kupak miatt hamar meg is találom a dobozban.
Az ecsete vékony, pontosan ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, mint a Zoya lakkok ecsete: vékony, de felvesz annyi körömlakkot, hogy kényelmesen kifesthessük vele a körmünket anélkül, hogy újra az üvegbe kellene mártanunk azt. 


A színét nem tudom behatárolni. Olyan sütőtökös-narancsos, nekem legalább is ez jutott eszembe először róla :) A neve egyébként - Orange, it's obvious! - nagyon király. Találó nevet minden körömlakknak! Nincs benne semmi csillám, glitter vagy bármi más, ellenben csodálatos krém finissel rendelkezik. 

A körmeimen két rétegben szerepel, rövidebb körmökre egy közepesen vastag is elég. Hamar szárad, nem szükséges rá gyors-szárító fedőlakk, sőt még csak fedőlakk sem, mert önmagában is gyönyörű fényesre szárad.
Amikor felkentem, az első gondolatom az volt, hogy ez túl sok mind a tíz körmömre. De aztán nézegettem-nézegettem, és egyre jobban tetszett. Beleszerettem ebbe az árnyalatba, csak úgy vonzza a tekintetet magához.



direkt napfényben
Három vagy négy napig hordtam, ezalatt csak a körmeim végén kezdett el kopni. Egyébként nyomdázásra is kiváló, bár arról nem készítettem képet(kicsit későn jutott eszembe, na). 

Nagy a szerelem, télen is gyakran fogom előkapni, ha valami feltűnő melegségre vágyom majd.

Ti szeretitek a narancs lakkokat? 

Mesy


Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Sosem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de ez egy nagyon szép árnyalata a narancssárgának! Pedig kifejezetten utálom a sárgákat, de ez nagyon kellemes, nem tolakodó és nem túl élénk :)

    VálaszTörlés
  2. Én inkább nyáron kenem fel a narancssárgát:)
    De ez az árnyalat nagyon szép:)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!