KÖRÖM° Mani-acs - Ombre

Halihó lányok!


Kicsit elcsúsztunk a körömfestéssel, így már nem tudtunk fotózni és bejegyzést készíteni tegnap, amit nagyon sajnálunk. Mivel mindketten szeretjük az ombre körmöket, így nagy örömmel vetettük bele magunkat a manikűrözésbe.

Detti
Nem tudtam sokáig eldönteni milyen párosítást alkalmazzak, de egy biztos volt az alapja nude lesz. Nagyon szeretek mostanában nude lakkokat használni, olyan egyszerűek és mégis szépek.
Végül egy narancsos színt választottam, szerintem pont illik az őszi hangulathoz.
Én is akartam rajta változtatni egy kicsit, hogy ne legyen olyan egyhangú. Kimerült abban a változtatás, hogy fordítva ombreztam az egyik körmömre.Kicsit megkopott a középső ujjamon a körömlakk, de ez már az én bénaságomnak tudható be.



Felhasznált lakkok:
Rimmel Nail nurse Nail base&Top coat
Avon color trend - Boldest beige
Essie - 755 Meet meat sunset


Mesy
Először nem is igazán tudtam, hogy mit is kellene csinálnom, így a Pinteresten kerestem inspirációt. Végül ez a manikűr tetszett meg nagyon:
Link
Szeretem a nagyon kontrasztos párosokat, volt is egy fekete-nude átmenetes manikűröm nem is olyan régen(mikor még mandula alakú volt a köröm).
Kiválasztottam egy barackos nude és egy élénk bogyós színt és tökéletes párosnak tűntek. Nekem nagyon tetszett önmagában is, de kicsit mégis üresnek tűnt, így egy körmömre nyomda is került. Kicsit ferdére sikerült, de azért még elfogadható.




Felhasznált lakkok:
Rimmel Nail nurse Nail base&Top coat
Avon Hollywood - Beige in drive
Moyra Gel Look 909 - Angeline
BPS nyomdalemez BP-L 007




Mesy és Detti :)

Megosztás:

2 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!