{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Álomlakás

Halihó lányok!


A mai VKP! témája az álomlakás bemutatása. Nem fogunk egy teljes házat megmutatni nektek, de nagy vonalakban azért megmutatjuk, hogy milyen lakást szeretnénk mi a magunkénak tudni.


Detti
Nagyon régóta tervezgetem a saját kis lakásomat, amit majd magamnak fogok megépíteni, de így egy bejegyzésbe elég nehéz volt összeszedni a gondolatokat. Mindenféleképpen egy letisztult, egyszerű, de mégis családias házat szeretnék. Nagyon szépen mutat egy kert, a ház körül, de nekem mégse akkora igényem. Azt viszont szeretném, ha lennének növények (inkább  virág nélküliek) a házban. 



- Nem szeretnék hatalmas nappalit, éppen csak akkorát, hogy egy dohányzóasztal, egy kanapé és egy tévé beférjen meg persze egy könyves polc, de nem kell hatalmas tér. Nekünk itthon nagy nappalink van és nem annyira szeretem sok a felhasználatlan terület. 
Hálószobának se szeretnék túl nagyot de mindenféleképpen legyen elég helye a ruháimnak. Vagy egy gardróbszobára vagy nagyon mély szekrényekre lesz szükség.
- Fürdőszoba és WC mindenféleképpen külön legyen, hogy ne kelljen egymásra várni ha épp az egyikünk fürödne a másikunk vécézne. 
- Arra gondoltam, hogy valószínűleg a konyha lesz a legnagyobb helyiségem, főleg, ha étkezővel egy térbe lesz. Hatalmas konyhát szeretnék munkaasztallal a közepén, ahol finom ételeket készíthetek  és reggelizőpulttal az oldalában.
- Plusz infóként megjegyezném, hogy a ház előreláthatólag tele lesz könyvespolcokkal és szeretnék egy beülős olvasós helyet, ami csak az enyém. 




Mesi
Sajnos még elég messze állok egy saját háztól, de persze ami késik, nem múlik, Nagyon tetszenek a régi, angol típusú házak, de egy tradicionális japán házban is szívesen laknék. Valószínűleg a letisztultság és az eklektika keveréke lesz,ha egyszer megvalósul, de persze néhány dolog már most biztos.

- Mindenképpen szeretnék egy üvegházat
Mindig elvarázsolnak ezek a gyönyörű, kecses alkotások, melyek igazi dzsungelként burjánzanak. Nem kell túl nagy, csak pont akkora, amekkorát még tudok gondozni.


- Nagy konyhát szeretnék
Imádok sütni-főzni, így egyértelmű, hogy elég teret szeretnék hozzá. Legyen otthonos, kényelmes, hogy míg én főzök, addig is jól érezzem magam. A tégla pult nagy álmom és a marokkói csempe is.


- Saját gardrób
Lehet, hogy az amerikai filmekből szedtem, de szerintem nagyon jó ötlet és sok helyet meg lehet vele spórolni.

A ház többi részére még nem igazán van elképzelésem, de mindenképpen a kényelem a legfőbb szempont.
A képek a Pinterest Home&garden táblámról származnak.


Mesy és Detti

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!