10 őszi kedvencünk

Halihó lányok!



Valamilyen formában mi is meg szerettük volna mutatni, hogy bizony nálunk is eljött az ősz. Így arra gondoltunk, hogy inspirációs képek vagy TAG-ek helyett egy kis kedvences listát állítunk össze nektek és persze magunknak. A tízes listán öt körömlakk és öt egyéb kozmetikum foglal helyet, csak hogy ne legyen mégse túl hosszú. 

Mesy
Amikor a lakkokat válogattam, már meg is bántam, hogy csak ötöt választhatok, mert bizony annál jóval több kedvencet tudtam volna megmutatni nektek. De végül mégis csak sikerült megtalálni az öt szerencsést.


Golden Rose Holiday 58 - Tömény mély lila alapú csillámcsoda, az ősz színei vegyülnek össze benne. Szerintem mindenki jól ismeri már.
Miss Sporty Metal Flip - Csodás duokróm lakk az ősz összes színével. 
Avon Gel finish - Wine and dine me - Az igazi vámpír lakk, gyönyörű mélybordó. Mindig, amikor meglátom a dobozban, kedvem támad felkenni a körmeimre. Remélem sokáig kapható lesz az Avonnál, mert kell majd az utánpótlás.
Essie - Mochachino - Egészen új szerzemény, de már felavattam és biztos, hogy sokszor fogom még elővenni. 
Zoya - Sailor - Töretlen szerelem tavaly nyár óta. Bármikor képes vagyok felkenni, de mégis, a karaktere miatt mégis ősszel a legszebb.


NATURE'S Spirit Kakaóvajas krém - Tavalyi szerzemény, ősszel-télen ezt használom, ha a bőrömnek kicsit több ápolásra van szüksége. 
Pupa Vamp! matt krémes szemhéjfesték  - Lilac grey - Szintén új szerzemény, hamarosan megírom róla a véleményem és ha végre elmúlik a betegségem, akkor sminket is láthattok vele.
Makeup Revolution Dia De Los Muertos paletta - Nagyon szeretem ezt a palettát, gyönyörűek a színei, és mivel ősszel gyakrabban festem magam, sokszor elő fogom venni most is.
NYC Smooth Proof ajakfilc - Forever Mine Wine -  Gyönyörű bogyószínű ajakaravaló, elénk, feltűnő és pimasz. 
Lovely Color Wear rúzsceruza - Matt burgundi szín, csak gyorsan feldobom és mehetek is. Nyáron is használtam néha, de most, hogy egyre hűvösebb van, gyakrabban használom. 

Detti
Nagyon könnyen ki tudtam választani a termékeket, vannak ilyen egyértelmű kulcs darabok nálam amiket nagyon de nagyon megszerettem. A lakkoknál sem volt probléma, nekem még nincs annyi, mint Mesinek így nem kellett sokat gondolkodnom rajtuk.

Yves Rocher - Plaisiris Nature malájziai kókusz hab- és tusfürdő - Most vettem körülbelül egy hónapja, eddig még csak egyszer próbáltam és nagyon örülök neki, hogy megvettem. Intenzív kókuszos illata van és fürdés után még 2-3 órával később is éreztem a bőrömön az illatát. Puhává és selymessé varázsolta a bőrömet. A hidegebb időkben biztos, hogy ezt fogom használni.

Essence soft touch Mousse alapozó - 04 matt ivory - Azt hiszem januárban vettem meg ezt a hab alapú alapozót és még csak most jutottam el odáig, hogy kezd elfogyni. Nagyon szépen, egységesen fedi a bőrömet és ahogy a megnevezésen is látszik egy fajta matt hatást lehet vele elérni. Ez nekem nagyon jól jön mert a bőröm elég zsíros. Összességében nagyon szeretem, tökéletes lesz így ősszel is. Ha esetleg idő előtt elfogyna biztos, hogy megveszem újra.

Yves Rochers Sexy Pul - ultra-volumen szempillaspirál - Amikor Mesiék feljöttek Győrbe, elmentünk együtt az Yves Rocher-ba és akkor csináltattam törzsvásárlói kártyák. A következő vásárlásomnál a törzsvásárlói kártya miatt ajándékba kaptam egy szempillaspirált. Nagyon nagyon örülök neki, ez lett az egyik kedvenc spirálom. Kellően dús lesz tőle a szempillám és mégsem tapad össze többszöri átkenés után sem. Biztos hogy be fogok belőle szerezni egy újabbat.

Catrice Made to Stay tartós szemhéjfesték - 030 árnyalat - Ezt a szemhéjfestéket se most vettem szerintem, hanem tavaly de én még mai napig kisebb nagyobb rendszerességgel használom. Igazából én nem szoktam az egész szemhéjamat befesteni vele, hanem egy úgymond tusvonalat szoktam vele húzni. Sokkal jobban sikerül ezzel a krémes szemfestékkel, mint az igazi szemhéj tusokkal.

Essence szemhéjfesték - 15 hazel me not! - Ezt akkor vettem, amikor egy hetet otthon voltam augusztusban. Emlékszem járt hozzá egy olyan csavart hajgumi is, ami olyan mint a telefonzsinór. Na az a hajgumi valószínűleg nem a eredeti volt mert nem volt olyan csodás érzés kivenni a hajamból, mint ahogy azt mondják. :D Na mindegy. A szemfestéket imádom, az egyik kedvenc alapom. Szinte mindig a barna árnyalatait használom a szememen és ehhez, ez a szemfesték tökéletes. 

Avon nailwear pro+ - orange sun - Az egyik kedvenc körömlakkom volt a nyáron és szerintem elkísér engem az őszben is. Imádom a piros színt és ez egy igazán élénk piros körömlakknak mondható. Szerintem lehet néha élénkebb színeket is használni ősszel és télen nem kell a szürkeségbe burkolózni.

Golden Rose matte velvet - Nr 104 - Azt hiszem ezt a lakkot valamikor év elején vagy tavaly vehettem blogsale-en. Azóta is imádom ezt a lakkot, olyan szép hideg kék színe van és az hogy matt hát az valami isteni. 

Golden Rose Rich Color - Nr 05 - Soha nem tudok csalódni a Golden Rose lakkokban. Ez a nude lakk is annyira gyönyörű, hogy alig bírtam magammal amikor megvettem. Én mindig szeretek nude lakkot használni, teljesen mindegy milyen évszak van. Mondjuk azt hogy mivel ez egy kicsit sötétebb árnyalat így jobban illik az őszhöz ezért választottam ezt a nude lakkot.

Golden Rose matte velvet - Nr 113 - Ezt a lakkot is nagyon nagyon szeretem, annyira hideg ezüstös a színe. Végre találtam egy igazi ezüstös lakkot és még matt is. Hihetetlen mennyire jó lakkokat tud kiadni a Golden Rose, egyszerűen imádom őket.

Avon Magic effects Matte - Violetta - És végül de nem utolsó sorban egy újabb matt lakk, de ezt most az Avontól. Ha már ősz akkor szerettem  volna egy igazán őszi színt is választani, ami nem lehet más, mint egy lila körömlakk. Nagyon szép hangsúlyos színe van, felkenve is nagyon szeretem. 

Reméljük tetszett nektek ez a kedvences bejegyzés. 
Puszi Mesi és Detti :)

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Megnyugodtam, hogy nem csak én használok kókusz illatú cuccokat télen:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sok szép és jó dolog, a Zoya - Sailor és a Essie Mochachino lakkok nagyon tetszenek, meg az Avon gel finish Wine and dine me, várom velük a manikűröket! Yves Rocher tusfürdőket én is nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!