{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedvenc alkalmazások

Halihó lányok!


Mostanában kicsit kimaradt a VKP, ne haragudjatok a mulasztásért. Detti szinte egyáltalán nincs is jelen manapság, mivel új albérletbe költözött és nincs internet, így posztolni sem tud. Remélem azért addig velem is beéritek. 

Nem használok túl sok alkalmazást a telefonon, csak lelassítják szegénykét, de azért akad egy-kettő, amit napi szinten igen.

Instagram
Szerintem ez az, ami szinte mindenkinek ott csücsül a telefonján. Mostanában rosszalkodik, mert nem mindig akarja feltölteni a képeket, illetve kilép és újraindítja a telefont. De azért szeretem.

Photo Collage
Az Instagramhoz szedtem le, nagyon jópofa kis kollázsokat lehet vele készíteni, jók a keretek is. 

Pinterest
Néha szeretem telefonon végigpörgetni az újdonságokat. Majdnem jobban szeretem telefonon használni, mint számítógépen. Jó elütni vele az időt.

Anime Wallpaper
Már nagyon régóta használom, viszont most kerestem Google Playen és nem találtam, tehát már nem is lehet leszedni. Viszont még mindig frissül új képekkel. Nagyon imádom, ha tehetném minden nap cserélném a hátterem. De a mostani már jó pár hete megvan, nem tudok elszakadni Uta-tól.


MangaRock
Ő még friss szerzemény, de már nem az első manga olvasó, amit használok/használtam. Gyakran frissítik, mindig naprakész és könnyű használni. Természetes angolul vannak fent a mangák. Ha jól láttam, akkor már a Crunchyroll-nak is van mobilos olvasója, lehet őt is megnézem magamnak közelebbről. 

Ezenkívül néha egy-két játék is akad rajta, amiket nyúzok, de jelenleg semmi. Inkább a gépen játszom. Szoktam zenét is hallgatni, de a telefon beépített lejátszóját használom hozzá. 

A többiek kedvenceit itt olvashatjátok:



Mesy

Megosztás:

1 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!