KÖRÖM° Insta-manik III.

Halihó lányok!


Régen volt már ilyen poszt, mert nem nagyon kreatívkodtam a kihívásokon kívül, csak felkentem egy színt és kész. Nem volt rá időm, sajnos.


Az őszi egyszerűség jegyében született ez a manikűr. Imádom ezt a bordó Moyra lakkot, már talán 2 éves is megvan, de semmi baja, azon kívül hogy a sok használat miatt már csak félig van. Az arany pedig az Essence Breaking Dawn Piece of Forever nevezetű darabja. Szintén kedvenc.


A Pink Pandás rendelésemkor választottam ajándékba egy Konad nyomdalemezt. Ez volt az első próbám eredménye, nem lett olyan rossz. 


A nude elegancia. Szerettem hordani, olyan kis visszafogott volt, de imádtam nézegetni. Mostanában újra felfedeztem magamnak a világos színeket.


A piszkos rózsaszín Manhattan lakk találkozása a holo csillámokkal. Igen, ezek holo csillámok lennének, ha sikerült volna jól lekapnom őket. Sebaj, majd legközelebb. Viszont a valóságban valami csodálatos volt, nagyon feldobta ezt a lakkot.


Megosztás:

4 megjegyzés

  1. A nude nagy kedvencem! :) Szép lett. Az essence a piece of forever nálam a nemszeretem lakkok között van :D Lassan szárad, csíkoz, de már alig van benne, csak tudnám, hova használtam el :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Nekem kiválóan működik és még tartós is.

      Törlés
  2. A második és az utolsó a kedvencem, nagyon szépek ^^

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!