TESZT° Zoya - Sailor

Halihó lányok!


Kezdjük Zoyával a hetet! Nem nagyon akartam már tovább húzni ezt a posztot, pedig van olyan lakk, amit hamarabb vettem. Viszont mostanság sokat nyúlok ezután a kis szépség után, gy van már róla véleményem. 
Akaratlanul is egymáshoz passzoló árnyalatú, de különböző textúrájú lakkokat rendeltem a Naillandből, sőt eléggé őszies színeket, így már kicsit előre is szaladtam, amit egyáltalán nem bánok. 

Az üvege egyedi, szerintem nincs hasonló üvege egyik márkának sem (de szóljatok, ha tévedek). Nem tűnik nagynak, pedig 15 ml lakk rejtőzik benne, ami nem kevés mennyiség. 
Az ecset irtó pici! Ennek ellenére nagyon könnyű használni, meg is lepődtem rajta, mert azt hittem, hogy nehézkes lesz.

A Sailor árnyalat a Cashmeres& Satins kollekció része, igazi "navy blue". Annyira jól eltalálták a nevét, nem is tudom, lehet, hogy ezért tetszett meg annyira. Egyszerűen imádom! Olyan selymes és sötét, elegáns, de mégis határozott. 
Link
A körmeimen a szokásos paraméterekkel szerepel, alap és fedőlakk nélkül, két rétegben. Igazából egy vastag is elég, de én biztosra akartam menni. Gyorsan szárad, ráadásul szép fényesre, erre nem lehet panaszom. 





A tartóssága viszont egy kicsit hibádzik. Az első nap végére megkopik a körömvégeknél, de utána semmi több. Nem pattog le, nem kopik tovább, semmi. Alappal és egy jó fedőlakkal valószínűleg ez nem fordulna elő, de tesztüzemmódnál soha nem használom egyiket sem (hisz tudjátok). Viszont van egy másik sejtésem is: a munkámmal jár, hogy sokat gépelek, ami ugyebár koptatja a körmöt. Szóval ez is lehet a ludas.

A kis kopási hiba ellenére is mesés ez a körömlakk és úgy érzem, hogy magányos így egyedül, tehát kap egy-két társat maga mellé (amint letelik a lakkstopom és remélhetőleg nálunk is elérhető lesz a Game of Tones kiadás a Naillandnél).

Nektek van Zoya lakkotok? Mit gondoltok a márkáról?
puszi, Mesy

Megosztás:

5 megjegyzés

  1. ezt a lakkot én is megvettem. remélem élőben is bejön majd a színe. (viszont nem értem miért nem használsz alap illetve fedőlakkot? az alaplakk must have,mert sima lakk tönkreteheti a körmöd,a másik,hogy alap illetve fedőlakk kombóval ezerszer tartósabb egy lakk.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szeretem, remélem neked is fog tetszeni :)
      Azért szeretek így "csupaszon" tesztelni, mert a lakkot magát szeretném kipróbálni, hiszen ahogy írtad, egy jó alap és egy fedő tartósabbá teszi.
      Viszont ha az ember elkölt két-három-négyezer forintot egy "minőségi" lakkra, amiről kiderül, hogy egy nap alatt lepattog, az kicsit lelombozó tud lenni.
      Egyébként máskor használok alapot és fedőt is, szóval annyira nem károsítom a körmeimet.

      Törlés
  2. Ő Nálam is kívánságlistás! Nagyon jól áll Neked is! :-)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!