TESZT° Rimmel - Golden Rose duó

Halihó lányok!


Nem szoktam ilyet, de most egy poszton belül két lakkot is be szeretnék nektek mutatni. A Rimmel már régóta vár a sorára, viszont önmagában kevéskének éreztem így mellé került a csillámtenger is.

A Rimmel lakk üvege és ecsete nem mutat semmi újdonságot, olyan, mint a többi. Bár még mindig szélesnek találom az ecsetet.
A színe igazi világos kék, egy cseppnyi zöldet vagy lilát sem tartalmaz. Ebben is feltűnik a gyöngyházas fény, de nem annyira látványos, igazából nem is bánom.

Őszintén megvallva, sokáig nem tetszett a Golden Rose lakkoknak ez a kiadása, mert szerintem egyszerűen szörnyű a design, főleg a fémes hatású kupak, ami olyan, mintha piros fóliával vonták volna be. Végül csak sikerült a tartalomra koncentrálnom, így került a virtuális kosaramba ez a csoda is.
Az ecsete olyan átlagos, nekem könnyű használni. De a színe igazán érdekes! Átlátszó alapba sűrítették bele az ezüst, arany és kék csillámokat, ráadásul két méretben. Igazán egyedi és valljuk be, csodálatos kombináció. A felülete közepesen érdes, jó simizgetni.

A körmeimen két rétegben szerepelnek, szerintem mindkettőből elég ennyi.



A Pillow talk hozza a várt tartósságot, öt nap után is csak a körömvégeken kopott meg kissé. A GR Galaxy kicsit gyengébben teljesített, a negyedik napon kezdett el lepattogni kisebb-nagyobb darabokban. Persze lemosáskor ő is ragaszkodó típus, de azért nem olyan nehéz megbirkózni vele.

Mindkét lakkot megszerettem, a Rimmel volt az esküvői lakkom, tehát hozzá érzelmek is fűznek. Elvétve még lehet találni a drogériákban a Rita Ora kollekció tagjaiból. A Golden Rose Galaxy lakkot pedig a Naillandből tudjátok beszerezni.

Ti szeretitek a Rimmel és a Golden Rose lakkokat?
puszi, Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. erről a GR lakkról nekem a Lovely Rio lakkok jutottak eszembe. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Lovely Rio lakkok közül egyet sem vettem meg, de most hogy mondod, valóban hasonlít :)

      Törlés
  2. Nekem is a Rio ugrott be :) A világoskék is gyönyörű!!

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!