TESZT° Catrice Crushed Crystals - Shooting Star

Halihó lányok!


A felgyülemlett, tesztelésre váró lakkok között csücsült ez a Catrice darab is, ami nem mellesleg az első darabom a márkától. Akciósan jutottam hozzá a Rossmannban. Elöljáróban annyit, hogy nagyon pink és nagyon nehéz élethű képet készíteni róla.


Szerintem már mindenki ismeri a Catrice lakkokat, az üveg formáját, a fogását, a címkén elhelyezett feliratokat... tehát erről nem is írok semmit. Vagyis csak annyit, hogy szerintem teljesen rendben van, olyan átlagos.
Az ecsete széles, lapított és a vége le van kerekítve. Ez nagyon tetszik, mert így pontosan illeszkedik a körmeim tövéhez, kivéve a kisujjamat, mert oda meg túl nagy. Pont mint az Essence lakkjainál.


A lakk maga valami elképesztő! A pink alapba töménytelen mennyiségű apró magenta, lila, arany és holo csillám vegyül össze és harcol azért, hogy érvényesülni tudjon (ez az aranynak nem sikerült, csak az üveg aljában van összegyűlve). Igazi sziporkázó csillámbomba! Napfényben szinte neonnak hat. És ugyebár homoklakk. A közepesen érdes fajták közé tartozik, nekem egészen kellemes tapintású, egyáltalán nem zavaró. 

A körmeimen a szokásos paraméterekkel szerepel (alap nélkül, két rétegben). A száradása egy kicsikét lassabb csak, mint mondjuk a Lovely sand lakkoké.



Tartós, 5 napig hordtam szinte kopás nélkül. Azért szinte, mert a körömvégeknél azért volt egy kicsit. Viszont jellegzetessége, hogy az érdessége egy idő után elhalványul. Úgy értem, hogy a felülete kezd elkopni, kisimulni. Furcsa tapasztalat volt, mert más homok hatású lakknál nem vettem észre ilyesmit. 

Tehát a kopást leszámítva imádom ezt a körömlakot! Feltűnő és élénk, felvidítja a borús napokat. Biztos sokszor fogok még utána nyúlni.

Szeretitek a Catrice homoklakkjait? Meg van esetelg valamelyik a Crushed Crystals kollekcióból?

puszi, Mesy

Megosztás:

7 megjegyzés

  1. Na, pont ebből a márkából nincs még homoklakkom, leárazva megéri, amúgy nekem nem, valahogy a Catrice nem tartós rajtam, pedig nagyon sok szép színük van és nekem bejön az ecset meg az üveg is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az első lakkom tőlük, szóval még nincs sok tapasztalatom. Teljes áron nekem sem biztos, hogy megéri, kivéve ha valami nagyon különlegesről van szó. Kár, hpgy neked nem vált be :/

      Törlés
  2. Én még nem próbáltam Catrice lakkot, múltkor egy szín nagyon megtetszett, vacilláltam is rajta, de végül inkább nem vettem meg, túl soknak találtam az árát :D
    Ennek a színnek is szép, ragyogó színe van.

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Valóban, a hasonló kategóriájú drogériás lakkokhoz képest drágább. Bár most egész jó kis leárazás van, elég sok lakkot meg lehet venni 700Ft-ért. Igen, tényleg gyönyörű a színe :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép :) Érdekes, mert ahogy a képeket nézegettem hasonlít a Golden Rose Holiday 57-esére, nemrég írtam róla. Bár ez talán egy lehelletnyivel világosabb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pont figyeltem is nálad és akartam is írni:) Sőt, fogok is most írni :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!