ÉLET° Az első közös lépésektől...

Halihó lányok!


Már érett egy ideje ez a poszt, de egyszerűen nem tudtam magam rávenni, hogy megírjam. Most is inkább a kevesebb szöveg, több kép irányba szeretném eltolni. Remélem, nem gond.

A történet csaknem 10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor gondtalan tinédzser éveink közepén összeismerkedtünk. Nagyon jól kijöttünk egymással, sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk. Ezután megszakadt a kapcsolat, más iskola, más város, más társaság volt körülöttünk.

2011-ben
Aztán kis híján 5 évvel ezelőtt az internetnek hála újból egymásba ütköztünk, de ez már véglegesre sikerült. Mert azóta ez első 8 órán át tartó randi óta elválaszthatatlanok vagyunk.


Egy hónapja volt az esküvőnk. Előtte sokat beszéltünk róla, hogy milyet is szeretnénk, hogyan lenne a legjobb. Hogy őszinte legyek, nem ilyet terveztünk. De mégis lenyeltük a békát, hogy a család örüljön. 



 A díszítésről nincs kép egyben, csak darabokban, nem igazán jutott eszünkbe fotózni.
itt még nagyban zajlottak a munkálatok


És ha már virág, akkor ki ne felejtsem a csokromat:

A tortát végül nagy bánatomra nem én sütöttem. A sors valahogy pont úgy hozta ki, hogy két héttel az esküvő előtt lett munkám és kezdtem el dolgozni, így nem maradt időm arra, hogy tortát süssek. Viszont kárpótolt, hogy anya ismerőse nem csak gyönyörű, hanem mennyei ízű tortát sütött nekünk.


























Nem rémlik, hogy Detti mutatta volna, így az én feladatom marad a manikűrjeink bemutatása. Sajnos a sminkemről nem készült közeli kép, és őszintén szólva már alig emlékszem, hogy milyen volt. A rúzsra viszont emlékszem, a Manhattan Flaming lips-e volt.



























































Az első közös lépéseinket már rég megtettük, de az esküvő mégis egy mérföldkő volt az életünkben. Sokan kérdezik, hogy milyen a házas élet? Tudjátok mit, nem változott semmi. Legalábbis a külsőségekben. De belül! Mert mégis, olyan jó kimondani mások előtt hangosan azt, hogy "a férjem". Hisz sokan még azt sem nézik ki belőlem, hogy elmúltam 18, nemhogy férjnél vagyok. 
A változás itt van. De a legfontosabb, hogy most már mindig lesz mellettem valaki, aki szeret és megvéd, akivel saját családot alapítok, és aki mindig ott lesz velem életem végéig.

Köszönöm annak, aki végignézte/végigolvasta eddigi életem legmeghatározóbb pillanatát. 

puszi, Mesy

Megosztás:

17 megjegyzés

  1. Jaj, én annyira vártam már egy ilyen bejegyzést, mert néhány írásodnál említetted, hogy meg volt a nagy nap, de én ilyenkor mindig részletes beszámolóra vágyom :P Gyönyörű voltál, ez a ruha és cipő valami fantasztikusan áll neked, a sminked és a manikűröd is csodás volt :) A csokrod és a tortátok is szuperül néz ki, ti pedig nagyon helyesek vagytok együtt ^^ Sok boldogságot kívánok nektek!
    (egyébként teljesen úgy éreztem anno - és még most is -, mint te, hogy habár nem változott a közös életünkben semmi, mégis olyan jó érzés azt mondani, hogy a férjem ahelyett, hogy a párom. És amikor így mutat be, kitüntetve érzem magam ^^)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh, köszönöm a kedves szavakat! Egyáltalán nem ilyen cipőt szerettem volna, de a végén megbarátkoztam vele (főleg azért, mert kényelmes volt). Szerintem minden olyan pont hozzánk illő volt, semmi flanc és túlzásba vitt díszítés. Csak olyan kis egyszerű, mint mi.
      Köszönjük jókívánságokat :)

      Törlés
  2. Alig vártam ezt a bejegyzést! Sok boldogságot kívánok nektek! gyönyörű vagy, és szépek vagytok együtt: )

    VálaszTörlés
  3. Sok boldogságot kívánok, és nagyon aranyosak vagytok együtt!!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok!!! Sok boldogságot! :) Gyönyörű vagy a képeken, csak úgy sugárzol!

    VálaszTörlés
  5. (további) sok boldogságot!:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon sok boldogságot! Csodaszép menyasszony voltál! :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok és sok boldogságot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  8. sok boldogságot!!!! annyira édesek vagytok együtt, és nagyon szép lehetett az esküvő is :)
    már annyira várom, hogy nekem is eljöjjön a nagy pillanatom! :)

    VálaszTörlés
  9. Jéééé én is ott vagyok :) Atom fáradtan :)

    VálaszTörlés
  10. Jaj, hát annyira szépek vagytok együtt!!! A csokor és a torta is csodaszép lett, és a ruhád is nagyon-nagyon tetszik. :-)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!