KÖRÖM° Egy elmaradt vadászat zsákmánya

Helló mindenki!


Egy vallomással tartozom nektek. Imádtam a Manikűrvadászat keretin belül alkotni, de aztán tavaly besűrűsödtek a dolgaim, ami a blogon is meglátszott és tartozom egy manikűrrel. Jelentkeztem a fordulóra, de aztán a manikűr mégsem született meg. Tartoztam ezzel magamnak, nektek, de mégis elsősorban a páromnak, Akane-nak, akinek a manikűrjét újra kellett volna alkotnom. 


Hogy, hogy nem, a mostani fordulót ő szervezi(egyébként hatalmas kihagyásom volt körmös fronton mindenféle kihívás tekintetében, egyedül a Mani-acs maradt meg, de ez egy másik sztori). Szóval, jelentkeztem a fordulóra és megígértem, hogy bepótolom a lemaradásomat. Már nem emlékszem, hogy akkor melyik alkotását néztem ki, így választottam egyet újra és emellett a tollas szépség mellett döntöttem.

Akane posztja
Igyekeztem hűen visszaadni a manikűrt, de azért egy kis változtatást belevittem. Az a gyönyörű Zoya lakk nincs meg nekem, helyette egy hasonló árnyalatot választottam fémes finissel. Feketével nyomdáztam először a tollakat, majd némelyikre került még egy minta ezüst lakkal. Egyszerű manikűr, mégis látványos és nekem nagyon tetszik, bár az eredeti posztban szereplő tollak sokkal cirádásabbak. 



Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokat késtem ezzel a manikűrrel, nem így terveztem, de ezen már nem tudok változtatni. Remélem megbocsátotok nekem.

Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett, és nagyon hasonlít az eredetihez. (-:

    VálaszTörlés
  2. Szép lett! Köszi a pótlást.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett, nem az a lényeg, hogy mikor hanem, hogy végül elkészült :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!