SZEMÉLYES° Codeberry programozó iskola - tapasztalatok

Helló mindenki!


A nyár folyamán elég sokszor zsákutcába kerültem azzal kapcsolatban, hogy mit is kezdjek magammal, mivel szeretnék  pár éven belül foglalkozni. Mindenképpen szeretnék valami újat tanulni, új területen kipróbálni magam. Az első gondolatom az internet felé vezetett. Olyan dolgokkal szeretnék foglalkozni, ami az internethez, a számítógéphez kapcsolódik, hiszen ebben van a jövő, ezt mindenki tudja.


Az első dolog ami eszembe jutott, az a webdesign, webfejlesztő terület volt. Mindig is érdekelt mi is rejlik a weblapok mögött és ezzel a szakmával betekintést nyerhetek egy weblap belsejébe és akár ha nagyon szeretnék szoftverek, programok belsejébe is. Persze ehhez nagyon sok idő és tanulás kell.
Először szerettem volna egy online közösségbe és suliba bekerülni, hogy elsajátítsam az alapvető tudást és ha úgy érzem még ezek után is illik hozzám a szakma, akkor egy szakképesítést is szerezni, amivel utána már elhelyezkedhetek és ebben dolgozhatok.

Ennek első lépésében segít nekem a CodeBerry Programozó iskola, amire az interneten találtam rá. Ez egy online iskola, ahova hogyha beiratkozol, akkor online otthon vagy akár a munkahelyeden, igazából bárhol lehetőséged van tanulni.
Nem száraz elméleti anyagot kapsz, mint sok programozásról szóló könyvben vagy tanfolyamon, hanem, gyakorlatban tanulhatod meg a feladatokat és egy szuper csapat segít ha elakadnál egy-két nagyobb feladatnál..

Ami a legjobban tetszik nekem ebben az iskolában, hogy korrekt árakkal dolgoznak. Ezért az összegért azt kapod, amit a hirdetésekben ígérnek, online van így bármikor bárhol haladhatsz a tananyagokkal és teljesen interaktív. Neked kell megoldani a feladatokat a kapott tudással, neked kell megtalálni a hibákat ha valahol elakadtál és nem az történt amit szerettél volna.
Ha igazán ügyes vagy a végén még segítenek elhelyezkedni is. Nulla kezdő tudással is nyugodtan neki lehet kezdeni, én is így kezdtem és szuperül haladok a feladatokkal, ha valahol mégis elakadok, sok segítséget kapok. 

Ha szeretnéd esetleg megismerni az iskolát és szeretnél te is programozást tanulni, ezen az oldalon megtalálod őket: CodeBerry Programozóiskola - programozás tanfolyam online
Egy ingyenes kezdő csomagban meg is ismerkedhetsz a tanfolyammal.


Detti

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!