VKP BLOGMAS - VKP Karácsony | Mesy

Helló mindenki!


Pont ahogyan tavaly is, úgy idén is jelentkeztünk a VKP karácsonyi ajándékozós megmozdulására. Lehetett választani, hogy meglepetést kapjunk vagy érdeklődhet e nálunk az angyalkánk, én a meglepetést választottam természetesen, ahogy Inez is, akit nekem kellett megajándékoznom. Remélem, hogy épségben odaért hozzá a csomag és hogy mindennel elégedett és tetszik neki. Nagyon kíváncsi leszek a posztjára. 



Az én csomagom Anettől érkezett, a Farbenfroh írójától. Bevallom, nem ismertem őt, de most már ismerem. Erre is tökéletes ez a megmozdulás, megismerünk olyan blogokat, oldalakat, embereket, akikkel eddig nem hozott össze a sors és az internet.
Ilyen cuki karácsonyi papírban érkezett meg a csomagom, amit a kedves postás kicsit meggyötört, de sebaj, nem a csomagolás a lényeg.


A csomag egy gyönyörű fa könyvjelzőt rejtett, olyan tipikus, autentikus ázsiai stílusút, amilyenre mindig is vágytam. Az apró kerámiagyöngy a kedvenc részletem rajta, állandó társa lesz a könyveimnek. Egyébként még a csomagolása is annyira jól néz ki, hogy biztosan meg fogom tartani azt is. 
Kaptam csokikat is, amiket Norbi már el is tüntetett, még szerencse, hogy előtte le tudtam fotózni. A Mikulás és a szarvaska kicsit összetört, de az ízükön egy cseppet sem változtat, a polcon pihennek a könyvek előtt. 
Nagyon megörültem a kis levélkének, mindig olyan jó érzés kézzel írt sorokat olvasni. És maga a képeslap is olyan gyönyörű.

Anett, köszönöm szépen az ajándékot, nagyon-nagyon tetszik és biztos lehetsz benne, hogy az újév első tejeskávéjáról te fogsz eszembe jutni. Köszönöm szépen! 💖



Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Szuper ajándékot kaptál! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!! Szöszi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy tetszett a csomag! Azt sejtettem, hogy a postás meggyötri - de azért reméltem, nem fogja nagyon. :) Kellemes ünnepeket!

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!