Blogkarácsony 2016 - Detti

Helló mindenki!


Idén is jelentkeztem az Illus által szervezett Blog Karácsonyra. Ez egy nagyon jó "esemény" ami közelebb hozza a Bloggerinákat egymáshoz, jobban megismerhetjük egymást. 
Én az idén Anikót ajándékoztam meg, a Szépség negyven felett nevű blog íróját. A visszajelzésekből úgy látom nagyon örült a kis ajándéknak, ami megnyugtató nagyon izgultam, hogy jól választok e. :)

Én pedig Illustól kaptam ajándékot. Egy nagyon szuper csomagot állított nekem össze, itt is köszönöm szépen Illus! :)
A csomagban lapult két patrica amit francia manikűrhöz szoktak használni ahhoz még egy fehér körömlakk is. Szuper manikűröket fogok velük csinálni szerintem. Még egy matt fedőlakk is lapult a dobozban és egy Avon márkájú piros karácsonyi lakk is. Nagyon szép csillogós szerintem karácsonykor ez a lakk lesz a körmeimen. Kaptam még egy avon rúzst is, bordós színe van, nagyon szép. Én sajnos ritkán hordok rúzst, kiszárítja a számat, de Mesy nagyon fog neki örülni, szerintem átpasszolom neki. Kaptam még egy Avon Attraction testápolót is, minek a parfümét is nagyon szeretem úgyhogy ennek külön örültem, hamar elfogom használni. Ezen kívül is AvonCare kézkrémet is, ami most nagyon jól jön télen nagyon kitud száradni a kezem folyton kennem kell, életmentő lesz ez a kézkrém is, már el is kezdtem használni. Avon Planet spa arcmaszkot is kaptam amiről sok jót olvastam, de még nem próbáltam. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Még egy Avon testpermetet is kaptam, szeder és vanília illatosításút. Nagyon édeskés illata van, szerintem majd ahogy melegszik az idő akkor fogom elkezdeni használni, télen enyhébb illatokat szoktam magamra fújni, de örülök neki mindig megszagolgatom a fürdőben. 
Ezen kívül még egy finomságot is kaptam egy tábla kókuszos Boci csokit, nem ettem még ilyet, de ahogy kibontottam a csomagot meg is kóstoltam és nagyon nagyon finom volt.


Még egyszer nagyon szépen köszönöm Illus! Mindennek nagyon örülök és köszönöm hogy idén is részt vehettem a Blog Karácsonyon!

Detti

Megosztás:

1 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!