KÖRÖM° Lakozz!Fotózz!Posztolj! - Hópelyhek

Helló lányok!


Decemberbe lépve a csapat téli ihletésű témát kapott feladatul, az ötletgazda Dorcy volt. Be kell vallanom, szeretek hópelyhes manikűrt készíteni. Olyan sok színvariációban tud jól mutatni, hogy nem lehet megunni.
A fehér-arany kombinációban biztos voltam, a többit már utólag ötlöttem ki. Két ujjamra csillámos lakk került, hisz meg kell adni a módját az ünnep közeledtének. A gyűrűsujjamon lévő körmömre fehér alapot kentem, erre nyomdáztam két színnel hópelyheket. A középső körmömre sötétkék alap került és egy tél tájas nyomda. De mivel a másik körmömön arany színű pelyhek vannak, így a hópihéket és a talajra lerakódott havat egy kis arannyal festettem meg.
Nekem nagyon tetszik, nagyon imádom most ezt a manikűrt. Egyszerű, de mégis látványos és igazán érezteti a karácsony közeledtét.

A többiek hópelyhes manikűrje:Mesy

Megosztás:

7 megjegyzés

 1. a csillámos arany lakk az melyik márka? *.* gyönyörű!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az az A-England She walk in beauty árnyalata. Szerintem is csodaszép :)

   Törlés
 2. Gyönyörű lett a manikűr! Ebben a fordulóban ez a kedvenc manim. :3

  VálaszTörlés
 3. Csodás lett, a gyűrűsujjad annyira nagyon tetszik!!! Mindegyik körömre is el tudnám képzelni azt a mintát. És a középsőujj is zseniális! Meg úgy az egész egyben :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Nekem is nagyon tetszik a hópihés, gondolkodtam is, hogy valami hasonlót készítek az összes körmömre :)

   Törlés
 4. Gyönyörű lett ez a mani :-) Fantasztikus :-)

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!