TESZT° Douglas körömlakk - Pluie d'astéroides

Helló mindenki!


Nagyon-nagyon régóta érik már ez a poszt, hisz még nyár végén vettem ezt a lakkot. Habár úgy gondolom, hogy nincs szükség évszakokhoz kötni a színeket, most mégis úgy gondolom, hogy ez a darab tökéletes ehhez a fagyos téli időjáráshoz. 


Kezdjük a külsőségekkel. Szerintem tetszetős üvege van, letisztult, jól mutat a polcon. 10 ml lakkot tartalmaz. Az ecsete szélesedő, lekerekített véggel, olyan, amivel egy-két húzással könnyen be lehet fedni a körmöket. 


A neve aszteroidaesőt jelent, ami tökéletesen leírja magát a lakkot. Az alap sötétszürke, ebben kavarog rengeteg apró csillám, ezüsttől a zöldön át egészen a kékig mindenféle színben játszanak, fényviszonytól függően. Mintha egy egész galaxis lenne elrejtve az üvegcsében. Shimmer finise van, ami önmagában is fényes, de fedőlakkal még szebbé lehet tenni. 


A körmeimen két vékony-közepesen vastag rétegben láthatjátok, fedőlakk nélkül. Könnyen terül, szépen lehet vele dolgozni és nem csíkozódik. Viszonylag gyorsan szárad. 4-5 napig hordtam, minimális körömvégi kopással, szerencsére nem a lepattogós fajta. 



Ez az első saját márkás Douglas lakkom, de szerintem nem az utolsó. Rengeteg gyönyörű árnyalat sorakozott a polcon, mindenféle finissel, nehéz volt választanom. Ha jól emlékszem 1500 Forint körül volt az ára. 

Ismeritek a Douglas lakkjait? 

Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Wow, még sosem figyeltem a Douglas lakkjaira, de januárban benézek majd. Szuperjó ez a sezín, nagyon különleges.

    VálaszTörlés
  2. Basszus na majd ha megint kirándulunk olyan helyen , ahol van Dougles tutti beszerzek párat :-) Köszi Mesy a véleményt róla :-)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!