SMINK° KÖRÖM° Christmas Look - Nude glam

Helló mindenki!


A minisorozat második része a nude vonalat képviseli. Nem no-makeup smink, a natúr színek használata nem minden esetben jelenti csak ezt. De nekem ezek a színek, árnyalatok miatt simán beleillik a nude fogalmába. A glam pedig... nos, egy kis csillogás nem árt, leginkább a szaténos szemfestékek és a highlighter tekintetében. És néha a műszempilla kötelező elem.





A szememmel kezdtem. Az egész szemhéjamra felvittem a szemhéjalapozót és mintegy bázisként enyhe szatén fényű bőrszínű festéket vittem fel rá. Ezután a matt középbarnát satíroztam el a mélyítővonalban, a külső V-ben és a szemzugnál is, csak a mozgó részt hagytam ki. Ugyanerre a területre vittem fel szaténfényű lilás-tópos szemhéjpúdert. Elsatíroztam. Ezután matt padlizsánszín következett, de ez csak a külső V-be került. Szintén satírozás, majd mélyítésként egy kevéske matt sötétbarna is került ugyanide. A mozgó szemhéjra ujjal ütögettem fel szaténfényű barackos árnyalatot, majd egy pufi ecsettel kicsit összesatíroztam az egészet.

Ezután áttértem az arcomra. Alapoztam, felvittem a szemem alá és az orrom mellé a korrektort, eldolgoztam. Púderrel fixáltam az egészet. Kontúroztam, de csak enyhén, aztán az almácskákra barackos pirosítót vittem fel. Kihúztam a szemöldökömet ceruzával és visszatértem a szemsminkhez.


A műszempillákkal folytattam. Tincses pillákat használtam. A szemem külső részére hosszabb, befelé haladva kicsit rövidebbeket ragasztottam fel, nagyjából a szemem közepéig. Ezután tusvonalat húztam, egy kis farkincát is rajzoltam. hogy még cicásabb legyen a végeredmény. Az alsó pillasor alá a korábban használt szatén finisű lilás-tóp színt vittem fel, a szélét pedig barackszínű púderrel satíroztam el. A szemöldökcsontra és a belső szemzugba az alapszínként használt szaténfényű bőrszín került. Ezután alul-felül spiráloztam és a szememmel el is készültem. 

Highlightert vettem fel az arccsontomra, az orrom hegyére és a Cupidó- ívbe is, természetesen. A számat körbekontúroztam egy nude szájceruzával, majd egy krémes rúzst vittem fel. A szám színénél nem sokkal sötétebb árnyalat, nekem még bőven belefér a nude kategóriába.


Nem bírtam magammal, lemostam a rúzst és felvittem a kedvenc nude matt ajakkencémet, kíváncsi voltam az összhatásra. Tetszik, talán még jobban is, mint a másik. Gondoltam rá, hogy egy réteg csillámos szájfényt is kenek rá, de inkább mégsem tettem.  



Amit használtam:
Rimmel Fresher Skin alapozó - 010 light porcelain
Yves Rocher Zéro Défaut korrektor - Rosé clair
Everyday Minerals púder - Ivory 1N
MUA Luxe Bronze&Sculpt Contour Kit - Light/Medium
Essence Mosaic pirosító - all you need is pink

S-he szemöldökceruza - 002 Brown
Essence I love stage szemhéjalapozó
Catrice Bold Softness Edition duó szemhéjfesték - Soft PINKmentation
Makeup Revolution BBB paletta - Buffer, Hope, Drama Queen, Peachy
Lovely Fabulous Kit paletta - Perfect Sense
Essence Super fine szemhéjtus - deep black
Yves Rocher Sexy Pulp szempillaspirál - Noir
Catrice tincses műszempilla

Essence ajakceruza - in the nude
Avon True Color Beauty Lip Stylo rúzs - Totally twig
MUA Luxe Velvet folyékony rúzs - Halcyon

A manikűr egyszerű, mégis mutatós. Sajnos most rövidek a körmeim, de azért rövid körmökre is lehet mutatós manikűrt kreálni. Az alap csillámos nude lakk, ami fényben mutatja meg igazán a szépségét. A középső ujjamra fehérrel nyomdáztam, a szívecske mintát egy kis rosegold csillámos lakkal festettem ki. A gyűrűs ujjamra pedig rosegold csillámokat szórtam. Egyszerű, mégis látványos. 


A körmeimen:
Essence the Gel alaplakk
Avon Gel Finish - Nude Shimmer
Essence the Gel - wild white ways
Golden Rose Jolly Jewels 103
rosegold csillámpor
Essence the Gel fedőlakk
BPS BP-01 lemez

Életemben először használtam műszempillát és azt kell, hogy mondjam, nem rossz. Teljesen más karaktert ad az arcnak, átformálja a szemet. Fogok még vele kísérletezni. Ti mit gondoltok?

Mesy

Megosztás:

1 megjegyzés

  1. Nagyon szép ez a nude smink! És jól áll a műszempilla :)
    A mani is olyan egyszerű, de nagyszerű lett, cukik a nyuszik :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!