Blogkarácsony 2016 - Mesy

Helló mindenki!


Idén is megrendezésre került a Blogkarácsony, Iluss szervezésével természetesen. Innen is nagyon köszönjük a szervezést! 
Családias  csapat gyűlt össze, nem voltunk olyan sokan, mint tavaly, de ez nem is gond szerintem, így olyan meghitt lett.


Idén Reginát kaptam páromként, neki kellett ajándékokat választanom. Bevallom, nagyon sokat gondolkodtam, s igyekeztem úgy összeválogatni a csomag tartalmát, hogy tökéletesen  passzoljon hozzá. Valami kézzel készültet is szerettem volna adni, így készítettem neki egy képeslapot, amibe írtam néhány sort is. Reménykedem benne, hogy minden tetszett neki.

Én pedig Elenitől kaptam szeretetcsomagot. Kis kérdezz-felelek után nem sokkal meg is érkezett a futár egy papírdobozzal, ami vattával jól kibélelve védte a benne elrejtett kisebb csillogó rózsaszín dobozt és egy körömlakkot. Ő csak később került bele, előzetes egyeztetés alapján.



Jól megpakolt csomagot kaptam, végig vigyorogtam, amikor kipakolásztam mindent. Eleni annyira édes volt, hogy Dantéra és Kittire is gondolt és nekik is szánt egy kis finomságot.  


Említettem neki az üzenetváltásaink során, hogy bármilyen rajzos eszközt szívesen fogadok, Stabilo filcet is, így nagyon megörültem, amikor megpillantottam a dobozban a hatszínű kis csomagot. Jelentem, a feketét már fel is avattam. 
A csengettyűs dísz nagyon édes, Norbi eljátszott vele, amikor megmutattam, hogy mennyi szépséget kaptam. 
Még soha nem próbáltam Misslyn terméket, eddig csak a körömlakkjaikat nézegettem. de ez a szemhéjfesték trió valami csoda. Az már biztos, hogy Szenteste ezzel készül majd a sminkem, mert nem bírtam ki, belenyúltam és teljesen elvarázsolt. 
Nem tudom, hogy Eleni hogy találta ki, de ez az Essence lakk még nincs meg, de már nézegettem a drogériákban, bár nem került a kosaramba. Gyönyörű színe van, már ki is próbáltam.
A sötét ajakra valók a gyengéim és ez a Catrice példány igazán gyönyörű. Szintén az ünnepek alatt viselt sminkek egyik szereplője lesz, igyekszem képet is hozni róla majd, ha nem felejtem el. 
Gyönyörű ez a NYC pirosító, azonnal a tavasz jut róla eszembe. A pírek közül amúgy is a barackos árnyalatok a kedvenceim, így nagyon jó helye lesz nálam. 
Az állatkáimnak szánt finomság láttán nagyon meghatódtam. Dante már elrágcsálta a kis fogkeféi nagy részét, vagyis egy még van, de ez is hamar el fog tűnni. Kitti viszont még nem kapta meg a szószos finomságot, ez lesz a vacsorája Szenteste. 
A bónuszajándék pedig az Anna Gorelova by Dance Legend Zsálya nevezetű csodája. Sötét, csillámos, gyönyörű.  
A kis Hello Kitty-s üzenet pedig szuperédes, mindenképpen megtartom. 




Eleni, nagyon-nagyon szépen köszönöm az ajándékokat, minden csodálatos, még ilyen távolságból is érzem a szeretetet és a törődést, amivel összeállítottad a csomagot. Remélem, hogy jövőre végre össze tudjuk hozni a személyes találkozót is. Millió puszi 💗💗


Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Nagyon szívesen! Azon leszek én is, hogy 2017-ben végre lássuk egymást. Boldog Karácsonyt Neked és Családodnak! ❤❤❤

    VálaszTörlés
  2. Hűű azok a szemhélyfestékek tényleg mesés színűek! :)

    VálaszTörlés
  3. Hű, micsoda csomag, remek dolgokat kaptál :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!