TESZT° Az ősz körömlakk-színe - Mályva

Halihó lányok!


A tavalyi év színe a marsala volt. Gyönyörű, mély szín, tipikus ősz. A mályva nagyon hasonló, csak egy kis lilával fűszerezve. Észrevétlenül kezdtem el beleszeretni a mályvás árnyalatokba még az év elején. Az Essence került hozzám először. Az új szortiment darabja, az első swatchok megjelenésekor megtetszett. A Models Own a csereberén került hozzám áprilisban. Norbi szólt is, hogy van már egy hasonlóm, de mégis elhoztam. Az Avont már szándékosan vettem, össze akartam hasonlítani a másik kettővel. 

A külsőről most nem igazán beszélnék, inkább csak az ecsetekről. Az Essence széles és lapított, a szokásos. Ehhez képest az Avoné vékony, olyan átlagos. A Models Own ecsete pedig ugyanolyan, mint a Zoya lakkoké: nagyon vékony, mégis könnyű vele dolgozni és elegendő mennyiségű lakkot vesz fel. 



A Models Own a Purple Ash névre hallgat. Enyhén barnás-tópos beütésű mályva lakk, krém finissel. Nagyon jó az állaga, könnyen terül, rövid körmökön egy rétegben is tökéletes. Két rétegben használtam, így szoktam meg. Fedőlakk nincs rajta, önmagában ilyen fényes. Hihetetlenül gyorsan szárad. Igazán gyönyörű, tipikusan őszi árnyalat, de én még nyáron is többször nyúltam utána. 



Az Essence love me like you do nevezetű darabja már kicsit pasztellesebb, hűvösebb, kevésbé barnás árnyalatú, mint az előző. Szépen terül, akár egy rétegben is, de én kettőt használtam. Fedőlakk ezen sincs, gyönyörű fényesre szárad. Tavaszi-őszi árnyalat, igazán szép, sokszor használtam, akár önmagában is.



Az Avon Mauveolus nevezetű lakkja enyhén vöröses-bogyós mályva árnyalatú. Rövid körmökön ez a darab is egyréteges, de én kettőt használtam. Szép fényesre szárad. A legerőteljesebb a három közül, tipikusan őszi árnyalat. Talán még ezt használtam a legkevesebbszer, de ez nem von le semmit az imádatomból. 



Végül készítettem egy képet a három lakkról egymás mellett, így látszanak legjobban az árnyalatnyi különbségek közöttük. 

kicsit sárgásabb fényben
Habár nagyon hasonlóak, mégsem egyformák, így tökéletesen elfogadhatónak tartom, hogy mindhárom a polcomon van. Az Essence és az Avon könnyen beszerezhetőek, a Models Own kicsit körülményesebb, de nem lehetetlen.

Szeretitek a mályva színt? Tudtok még hasonló árnyalatú körömlakkot mondani?

Mesy

Megosztás:

5 megjegyzés

  1. Gyönyörű ez a szín, én is tervezek venni egy mályva körömlakkot. Ezek közül pedig az Essence a legszimpatikusabb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is csodás, szinte mindenkinek kötelező :) Az Essence gyönyörű *.*

      Törlés
  2. A kedvenc árnyalatom, körömlakkokból és rúzsokból is egyre több ilyen színem van :) Nekem innen most az Essence-szé tetszik a legjobban, de mindhárom meseszép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éni s imádom rúzsként, sőt szemhéjfestékként is :) Az Essence nagyon szép, ha az kerül a körmömre, nem is szoktam díszíteni :)

      Törlés
  3. Wow de jól állnak ezek az árnyalatok!*_*

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!