SMINK° Dark on me ~ Halloween Special

Helló lányok!


Egyre elterjedtebbek a Halloween-i bulik Magyarországon is, így az emberek egyre több időt töltenek jelmezek kitalálásával, ötletek gyűjtögetésével. Főleg az interneten. Rengeteg kreatív sminket, maszkot lehet találni, amelyek hihetetlenül néznek ki. Mindig megjön a kedvem alkotni valami hasonlót.


Első nekifutásra "hétköznapibb" sminket készítettem. Hétköznapi abból a szempontból, hogy nem egy karaktert akar megjeleníteni, hanem többféle öltözethez passzolhat. 

Kiegészítés: A poszthoz és a sminkhez ajánlott aláfestő zene: 




Először lealapoztam a szemhéjamat és körben a szememet. A mozgó részre matt feketét ütögettem fel, majd egy pufi ecsettel és bőrszínű festékkel kissé elsatíroztam a széleit. A satírozás kiterjesztéséhez és finomításához matt szürkét vittem fel több lépésben. Felvittem egy keveset, satíroztam, aztán így tovább. A belső szemzugba is került belőle. Így egy félkész füstös sminket kaptam. Ugyanezt megcsináltam a szemem alatt is és a kettőt a külső V-nél összekötöttem, feketével még tovább mélyítettem. 
Lealapoztam az arcom és felvittem a szeme alá a korrektort. Púderrel fixáltam az egészet. A kontúrt a matt szürke szemfestékkel oldottam meg, míg a highlighthoz matt fehéret használtam.(Imádom ezt a kettőt együtt!)
Következő lépésben megcsináltam a szemöldököm. Kihúztam a szokásos ceruzámmal, majd egy ferde ecset segítségével sötétbarna és szürke szemfestéket vittem fel, hogy sötétebbé tegyem. 
Ezután visszatértem a szememhez. Hogy még kontrasztosabb legyen, matt fehérrel satíroztam egy a széleket, ez került a szemöldökcsontra is és egy kevéske a belső szemzugba is. Az alsó-és a felső vízvonalamat is kihúztam fekete szemceruzával. Két szempillaspirált használtam, az egyiket dúsításra, a másikat a szép fekete színe miatt. 


Előbb nem tudtam, hogy mit is kellene az ajkaimra kenni, így csak lealapoztam. Viszont nem tetszett, bár eléggé kontrasztos volt így az összkép. 
Végül a sötét mellett döntöttem. Fekete folyékony rúzst vittem fel, megvártam, míg megszárad. Középre egy kevés matt szürke szemfestéket ütögettem, hogy hamvasabb legyen, erre pedig egy kevés kék csillámos szemfesték került. Nem túl feltűnő, de mégis látszik, hogy nem közönséges fekete. 

Élveztem elkészíteni, bár nem lett tökéletes, van még mit gyakorolnom. Élveztem fotózni is, bár a képek nem adják vissza a valódi kontrasztot a sápadt bőröm és a sötét smink között. Manipulálni meg nem akartam a képeket, mindössze egy kis alap szerkesztés van rajtuk. 
Közel áll hozzám ez a stílus, gyakrabban kellene ilyesmit csinálnom. Ti mit gondoltok?


Amit használtam:
Etude House Double Lasting alapozó - Fair
Rimmel Match Perfection korrektor - Ivory
NYC Smooth Skin púder - Translucent
Sleek Ultra Matts V2 paletta - Thunder, Pillow talk

Essence Eyebrow Designer - Brown
Essence Colour Arts szemhéjalapozó
Makeup Revolution Fortune Favours the Brave paletta - Creme, Blacqua
Sleek Ultra Matts V2 paletta - Thunder, Pillow talk
Maybelline the Colossal Kajal - extra black
Avon Big&Multiplied szempillaspirál - Brown/black
Yves Rocher Sexy Pulp szempillaspirál - Noir

MUA Luxe Velvet lip lacquer - Potency
Sleek Ultra Matts V2 paletta - Thunder
Makeup Revolution Fortune Favours the Brave paletta - Midnight Rainbow


Bevállalnátok Halloween-ra? 

Mesy

Megosztás:

7 megjegyzés

  1. Szuper lett :) Én 16 evés korom körül meg utána kb így mászkáltam az utcán. Mindennap Halloween volt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Én 16 évesen csak fekete szemceruzát használtam :) Szívesen hordanék ilyen sminket hétköznap is, de nem éppen szemüveg-kompatibilis :D Na meg az emberek néha így is ferde szemmel néznek rám :D
      Én nem bánnám, ha minden nap Halloween lenne ^_^

      Törlés
  2. Wáo, nagyon jó lett és jól is áll! :) Szerintem simán hordhatod szemüveggel is, én is így szoktam :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Felvettem a szemüveget, de nem mutatott jól, bár lehet csak szokatlan volt. Szoktam füstöset készíteni, csak nem húzom ki ennyire és kb. alig látszik belőle valami. :)

      Törlés
    2. Szerintem is szuper szemüveggel. :)

      Törlés
  3. Húúú ez nagyon dög lett,tetszik!!! :)
    Szerintem mindenkinek magát kell adnia,a többire meg nagyokat tojni. Ma egy kék hajú lányt láttam,szerintem élvezte,hogy nézték is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszik :)
      Nem igazán foglalkozom másokkal, azt gondolnak, amit akarnak, csak a sokadik szájhúzogatós vénasszony után kicsit idegesítő :D Bár, ettől még boldogan kenem fel a lila rúzsom bevásárláshoz.
      Egyébként a kisgyerekek tök édesen szokták bámulni a piercinget és megkérdezni, hogy mi az. :)
      A kék haj nagyon tuti, lehet egyszer még ki is próbálom :D

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!