Nyereményjáték

 Halihó lányok!


Szinte észrevétlenül suhant el mellettünk az idő. Mire észbe kaptunk, a blogunk 3 éves lett, aztán átléptük a 100 ezres oldalmegtekintést. Persze, ez nem olyan nagy szám, hisz vannak nálunk sokkal sikeresebb bloggerek is, mégis, számunkra ez egy mérföldkő. Oly sok minden történt ez alatt az idő alatt, s olyan sok minden megváltozott körülöttünk, bennünk. Már nem azok vagyunk, akik anno belekezdtek ebbe a blogba. Vannak új céljaink, amikért küzdünk, álmaink és vágyaink, amik egyre erősebben szorítanak minket belülről, hogy végre felszínre törhessenek, bemutatkozhassanak a világnak és hangosan kiáltsák: Igen, itt vagyok!



Ez a blog mi magunk vagyunk, virtuális megnyilvánulásai a személyiségünknek. Éppen ezért, ahogyan mi is, a blog is változik időről időre. Fejlődik, alakul, növekedik, szépen lassan egyre tisztább képet mutat rólunk. Rólunk, a szívéről és a lelkéről. A két szívéről és két lelkéről. Habár testvérek vagyunk, nem vagyunk egyformák, sőt, még csak hasonlóak sem. Egyikünk a világos, másikuk a sötét. Ez a kettősség az írásainkban is megmutatkozik, de éppen ez teszi érdekessé, nemde?

Az oldal ismét változni fog, még többet kap belőlünk, még inkább hozzánk idomul majd. Reméljük, hogy ezek a változások elnyerik a tetszéseteket és örömötöket lelitek majd bennük. És hogy mik lesznek ezek? Majd meglátjátok. 

Ha végigolvastátok ezt a pár mondatot, köszönjük, sokat jelent nekünk. A blog ugyan a mi gyermekünk, de nélkületek nem lenne ugyanaz. Köszönjük, hogy itt vagytok. És ha már itt vagytok, szeretnénk meglepni egy kis aprósággal. Pontosabban, egy eséllyel, hogy megnyerjétek az alábbi csomagot. 

A játék két fordulós lesz, így jelenleg csak egy csomag tartalmát fedjük fel, de annyit elárulunk, hogy a másikba inkább körmös dolgok kerültek.


A csomag tartalma: 
- Makeup Revolution Flawless paletta
- Essence The False Lashes szempillaspirál
- Golden Rose Sheer Shine ajakrúzs 30-as árnyalatban
- és még egy kis apróság, ami legyen meglepi 

A szabályok egyszerűek: 
- töltsétek ki a lentebb található űrlapot
- mindenki azonos eséllyel indul, nincsenek plusz pontok
- rendelkezzetek magyarországi postacímmel vagy rokonnal/ismerőssel, akinek van és el tudja juttatni hozzátok a nyereményt
- 18 éves kor alattiak, kérjetek engedélyt a szüleitektől a jelentkezéshez

A játék időtartama:
2016. október 24 - november 7. 20:00-ig 
Sorsolás: aznap este vagy másnap 



A megosztásokat köszönjük és sok sikert kívánunk mindenkinek!
Mesy és Detti

Megosztás:

2 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!