TESZT° BPS Tribal/azték mintás vizes matrica

Halihó lányok!

A tesztcsomagom második eleme egy vizes matrica. Emlékeim szerint eddig egyetlen egyszer használtam vizes matricát és nemvolt olyan bonyolult, így gondoltam, megpróbálkozom vele. 


A tavalyi(vagy már az azelőtti is?) év kedvence volt a tribal/azték minta. Mindenhol felbukkant, tényleg, mindenhol. Nekem is van ruhám és szoknyám is, még körömmatricám is, de valamilyen okból kifolyólag nyomdalemezem nincs. Éppen ezért kértem a matricát. 

Az egyik felén fekete a minta,ami a körömre kerül, a másik oldalán viszont a negatívja történik, vagyis a szürke rész kerül a körömre, s így az üres rész adja a mintázatot. Remélem érthetően írtam le. Ha nem, akkor a képek alapján úgyis rá lehet jönni, hogy mit akartam itt magyarázni. 


Két manikűrt készítettem, egyet-egyet mindkét oldallal. A szürke matrica alá fehér alapot használtam és élénk színekkel párosítottam. Könnyű volt, csak kivágtam a kiválasztott mintát, egy csipesz segítségével belemártottam a vízbe, aztán a körmömre nyomtam. Zsepivel felitattam a maradék vizet és el is készültem. Aztán elrontottam. Fedőlakkal akartam fixálni, ami nem is lett volna gond, ha nem egy vékony réteget egyengetek el rajta. Kissé elkente a szürke színt, így mosódott lett a hatás. 


Blogtörténeti pillanat, ugyanis kénytelen voltam a bal kezemet is lefotózni. Itt már vigyáztam, nagyobb csepp fedőlakkot oszlattam el óvatosan a körmömön. Szép lett, bár élőben valamivel sötétebb, élénkebb a szürke.


A másik manikűrhöz a fekete oldal nyilait használtam fel. Dry brush technikával készítettem el az élénk alapot, erre került a matrica. Kicsit itt is bénáztam, azért lett hullámos az egyik nyíl, de azért ez nem lett olyan vészes. 



Mindenképpen fogok még próbálkozni vele, van egy-két ötletem is, ami megvalósításra vár. Egyébként nagyon tudom ajánlani, mert egyszerű és gyors a használata, bár a fedőlakkal azért vigyázni kell. 

Ha megtetszett, innen tudjátok megrendelni: http://www.bornprettystore.com/patternssheet-tribal-nail-water-decals-aztec-transfer-sticker-born-pretty-p-23745.html

Használjátok a kódomat, így 10% kedvezményt kaptok. 












Szeretitek a vizes matricákat?

Mesy

Megosztás:

7 megjegyzés

  1. Jók lettek, bár nekem az első mani jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek :) Az első olyan kis nyárias lett :)

      Törlés
  2. Szuper találmány ez a matrica. *-* Nekem a második egy kicsit jobban tetszik,lehet a fekete miatt... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is a második a favorit :) És igen, a matrica nagyon király találmány, olyan könnyű használni :)

      Törlés
  3. Nagyon jók lettek! Imádom az ilyen tribal mintákat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Szerintem is szuper a tribal, és nem csak manikűrben :)

      Törlés
    2. Így van, jöhet minden másban is! ;)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!