{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Legemlékezetesebb nyaralásom

Halihó lányok!


A mai téma a legemlékezetesebb nyaralás lesz. Hmmm...



Mesy
Tehát a mai poszt teljes egészében a Dettié, ugyanis én még igazi, normális nyaraláson soha nem voltam. Ugye milyen szerencsétlen vagyok?

Detti
Nekem a legemlékezetesebb nyaralásom, a román tengerparton volt, pontosabban Mamaian. Imádtam azt a várost és azt a 10 napot amit ott tölthettem. Románia hegyvidékei és part menti városai mintha nem egy országban lennének. Teljesen más világ. A tengerparton csillogás, luxusszállodák, színes emeletes házak, bulik, fesztiválok voltak. Amikor elindultunk az útra, nem gondoltam volna, hogy ilyen helyre fogok eljutni.
Mi part menti faházakban aludtunk. Konkrétan ahogy kinyitottam az ajtót előttem volt a tengerpart.
Tengerbe fürödtem, libegőn utaztam, vidámparkban voltam, találkoztam magyar árusokkal is. Megnéztem sok sok nevezetességet a közeli városban Constantában. Constantában megnéztük a genovai világítótornyot,  libegőztem, megnéztük a Kaszinót, ugráló váraztam és még egy 4D-s mozit is kipróbáltam. Az volt a legemlékezetesebb, mert be mentünk egy terembe, ami olyan volt mint egy mozi de animáció ment nem film és minden életre kelt. Mozgott a szék, hozzáértek a lábunkhoz mintha pók lenne, ránk spricceltek, mint ha sárkány lenne. Ilyesztő és mulatságos volt. És a pláne, hogy az ajtón kívül egy nagy tévén keresztül végig nézték a barátaink hogy hogy szerencsétlenkedünk. Vicces volt.
Ott az élet éjszaka zajlott. Minden üzlet nyitva volt, minden discoból üvöltött a zene.
Egyetlen egy problémám volt az úton, hogy a fényképezőm lemerült már az első nap és a töltőt pedig itthon hagytam. Majd bele őrültem, hogy nem örökíthettem meg azt a csodás 10 napot. Azért hozok nektek pár képet, ami megmutatja milyen helyen is jártam.

Ez Mamaia-ban az aqua park és ott a libegő. Én ide nem jöttem el, inkább libegőzni voltam. Mostmár sajnálom, hogy nem próbáltam ki ezt is.

Ez a híres neves Kaszinó. Nagyon szép kívülről, be sajnos nem mentünk.

Genovai világitó torony, felmentünk a tetejére is. Nagyon magas és onnan aztán mindent lát az ember.

Valami ilyesmi lehetett, a mi 4D-s mozi élményünk is.

Remélem tetszett ez a poszt, mert nekem nagyon jó volt újra visszaemlékezni a nyaralásra.
Puszi Mesy ésDetti :)


Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Mi régen sokat jártunk ide nyaralni és mindig nagyon jó volt, fura, de az embereknek nem az jutott az eszükbe erről a helyről, hogy ez is egy igazi, pezsgő tengerparti város, pedig mennyire, hogy az :) Mivel már jópár éve nem voltunk arrafele, szívesen visszamennék mostanában megnézni, hogy mennyire változott meg :)

    VálaszTörlés
  2. Én is visszamennék újra, nagyon jó volt :) Kellemes csalódás :)

    VálaszTörlés
  3. De jó hely lehetett :) Ezek a képek, elmennék oda... :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!