TESZT° Astor - New-Bohemian +Glitter

Halihó lányok!


Az utolsó két Astor lakk tesztjét hozom most nektek, de egyben ezek a legrégebben szerzettek is. Karácsonyi utáni leárazáson vettem asszem kereken ötszáz forintért a két lakkot, egy csomagban. 

Az üveg itt is ugyanolyan, mint az előzőeknél, az ecsetben viszont van eltérés. A lilának vékony az ecsete, míg a glitteresnek vastag olyan, mint az Essence lakkoké.
Az állagban is van különbség,  a New Bohemian valahogy hígabb, mint az eddigiek, viszont szerencsére nem kell belőle több réteg, ez csak az első réteg felvitelekor látszik.



A színe inkább kékes lila, se kéknek, se lilának nem mondanám, valahol a kettő között van. Nekem nagyon tetszik, egyedi és feltűnő. A glitteresben pedig nem csillámok, hanem nagyon apró pelyhek vannak. Igazán szépen mutat felkenve.
A New Bohmiant két rétegben láthatjátok a körmeimen, alap és fedőlakk nélkül. 





A Glittert pedig csak két körmömre kentem fel, mert szerintem így jobban mutat. Olyan sokat nem dob rajta, de szerintem igazán kihasználható topper, hisz bármelyik lakkot csillogóbbá lehet vele varázsolni.


A tartóssága ugyanolyan, mint a többinek, de ha a topper rajta van, akkor még tovább is bírja.
Összességében nagyon jó kis párost sikerült kifognom, úgy hiszem, mindkettőt gyakran fogom még használni, hisz eddig is azt tettem.

Megvan nektek valamelyik lakk?
puszi, Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!