TESZT° Astor - Majestic Blue

Halihó lányok!


A második DM dekor dobozos szerzemény A kék lakk volt, ami mindenkinek megvan és senki sem szereti (legalábbis a legtöbb helyen ezt olvastam). Nekem viszont tetszik, nagyon is. Egyébként már használtam többször is és a blogon is szerepelt vele manikűr.

A külseje ugyanolyan, mint a lila társának, tehát erről nem is ejtenék szót. Az ecsete ennek is vékony, de könnyen kezelhető, bár a lakk hajlamos lefolyni a köröm mellé.


Az fantázianeve kicsit becsapós, mert nem is igazán kék, hanem mintha egy csipetnyi zölddel össze lenne keverve. Nem is teal, de nem is kék, szóval valami gyönyörű keverék.
Nincs benne csillám, krém finishű és gyönyörű fényesre szárad.
A körmeimen két rétegben szerepel, alap és fedőlakk nélkül, mint mindig. A száradási ideje jó közepes, de ezt egy gyors szárító fedőlakkal lehet orvosolni.




A tartóssága a liláéhoz hasonló, két nap után kezdett el a körömvégeknél megkopni, de utána nem változott semmit. Szóval szerintem egészen jó.

Egy szóval jellemezve: imádom. De komolyan, nagyon szeretem, és pont ezért sajnálom annyira, hogy ilyen picike és kevés van benne.

Nektek megvan ez a lakk?
puszi, Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Most hirtelen nem is tudom nekem melyik két kék Astor lakk van meg, de lehet hogy ez az egyik, mindenesetre nekem tetszik, szép színe van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, én nagyon örültem, hogy ez volt a dobozomban :)

      Törlés
  2. Csodás színe van, és illik is a bőrtónusodhoz :-)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!