KÖRÖM° Insta-manik

Halihó lányok!


Új sorozatot indítok, azokat a manikűröket fogom csokorba szedni, amiket ugyan kiposztoltam Instagramra, de a blogon nem kaptak önálló bejegyzést, bármilyen okból kifolyólag. 
Nem lesz nagyon gyakori, három-négy hetente lesz majd egy-egy összefoglaló, legalábbis így terezem, aztán majd elválik, hogy hogyan fog elsülni a dolog, tetszik e egyáltalán nektek, stb.
Mindig négy manikűrt fogok nektek bemutatni, tehát ez ma is így lesz. 

Inkább őszi, mint nyári manikűr, ha kategorizálni kellene, de szerettem hordani. A tópszín meglepően jól illik a lila homoklakkhoz. Natúr, de mégis egy kicsit extra. 


Pinteresten nézelődtem, amikor is belefutottam rengeteg szebbnél szebb törzsi motívumos manikűrbe. Végül egyiket sem másoltam le, hanem magam alkottam egy sajátot. Szerintem jól sikerült, bár nem tökéletes. A nude színhez nagyon jól passzol a neon, főleg ha kétfélét használunk és még egy kis feketével is meg bolondítjuk.


Ez az állásinterjús manikűröm. Szerencsét hozott, mert megkaptam a munkát. :) 
Egyedül a lila lakkban voltam biztos, de nem akartam az összes körmömre azt felvinni. Így tettem hozzá a halvány rózsaszín csillagos lakkomat és kétféle lila strasszkövet. A kövek nem sokáig bírták, pedig került rá fedőlakk bőven. Bár, lehet a hajmosás ártott meg nekik.


Ez a legfrissebb alkotásom, egy hete készült. Egy kis jelly sandwich mentával párosítva. Sajnos a végső állapotáról nem készült kép (totál kiment a fejemből). Még egy-egy réteg lakk került a "szendvics" tetejére, úgy volt az igazi. 
A legközelebbiről készítek majd önálló posztot is, mert izgalmasabb színekkel akarok kísérletezni.


Mit gondoltok, legyen folytatása a sorozatnak? Nektek milyen most a körmötök?
puszi, Mesy

Megosztás:

7 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!