TESZT° BPS Nail Vinyl

Halihó lányok!


A BPS-től érkezett csomagom része volt egy tasak nail vinyl is. Sokáig nézegettem őket, aztán végül egy egyszerűbb, standardabb mintákat tartalmazó párost választottam. Azt gondoltam, hogy biztosan iszonyat könnyű a használata és szupergyorsan tudok vele látványos manikűrt készíteni.


De, kezdjük az elején. Kétféle "spirál" mintát tartalmaz, egy háromszög és egy négyszög formájút. Egészen látványosak, pörögtek is a fogaskerekeim, hogy milyen manikűrt is kellene alkotni velük. 


A háromszög formát terveztem bevetni, de a próbálkozás sikertelennek bizonyult. Ugyanis, amikor a fóliát felszedtem, akkor a kis vékony szalagocskák, amik ugyebár a spirál háromszöget alkotják, végérvényesen összeragadtak és összegabalyodtak. Hihetetlen módon ragadós, ami egyrészt jó, mert ráragad a körömre, másrészt rossz, mert egymáshoz még jobban ragad. 
Egy minta mínusz, áttértem a másik alakzatra.


Sikerült egészben és szépen felszednem, éljen! Felragasztottam a körmömre, éljen! Lekentem a kiválasztott csillámos lakkal, majd lehúztam a körmömről és.... szörnyű! Csak a minta fele került a körmömre, a többi szépen ottmaradt a matricán. 
Jól van, még egy próba.
Felragasztottam a körmömre a vinyl-t, felvittem a lakkot, aztán gyors mozdulattal lehúztam. És siker! Megcsináltam még egy körmömre, kicsit elcsúsztatva a mintát. A többi körmömet saran wrap technikával festettem. 



Összességében érdekes tapasztalat volt. Könnyűnek tűnik, ám vannak buktatók a használata közben. Lehet, hogy be fogok szerezni más típusúakat és mindenképpen fogok még próbálkozni a megmaradt matricákkal, főleg a háromszög alakúval. 

Ha megtetszett, innen tudjátok megrendelni: http://www.bornprettystore.com/tipssheet-laser-nail-vinyls-pattern-nail-manicure-stencil-stickers-nf218-p-23883.html

Használjátok a kódomat, így 10% kedvezményt kaptok. 













Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Instagram videókban mindig annyira könnyűnek tűnik a használatuk... Nem gondoltam, hogy ennyire macerás, de hála neked végre tudom, hogy hívják ezeket a matricákat! :D A legközelebbi aliexpresses tombolásom során biztosan beszerzek egyet. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is a videók alapján gondoltam, hogy könnyű lesz. Mindenképpen fogok még próbálkozni vele :) Kíváncsi leszek, hogy te mit tapasztalsz majd, amikor kipróbálod :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!