TESZT° BPS átlátszó nyomdázó szett

Halihó lányok!


A BPS tesztcsomagom utolsó darabja egy átlátszó nyomdázó. Nem volt már nagy újdonság az átlátszó párna, mert korábban rendeltem magamnak egyet, de kíváncsi voltam, hogy mennyivel lehet másabb egy teljesen átlátszó nyomdázó.

A párna puha, de nem túlságosan, a másik átlátszó fejűben is hasonló minőségű van. Persze, a kemény nyomdázók után ez is nagyon puhának és ruganyosnak tűnik, mégis egyszerű megszokni. Szerintem hamar ki lehet tapasztalni, hogy milyen technikával érdemes alkalmazni a lemezeken. Nekem a finom görgető mozdulat vált be a felszedésnél, majd pedig a pozicionálás után rányomom a körmömre, hogy kissé bele is süppedjen, így mindenhová rendesen odatapad a minta. 
A lehúzó kicsit elferdült szállítás közben, de a használat során ez egyáltalán nem jelent gondot. Vékonyabb és ruganyosabb mint egy bankkártya vagy egyéb más plexi kártya, amit eddig használtam, így kicsit furcsa volt az elején, de egészen hozzászoktam már. 


Többféle lemezzel és körömlakkal is használtam, próbálgattam, hogy mit szeret jobban és mit kevésbé. A sűrű lakkokat nehezen szedi fel, azt is inkább részletekben. Nem szép. Az Essence fekete nyomdalakkját nem szereti. 
Kifejezetten kedvelem matricák készítésénél használni, az okát viszont nem tudom megmondani, hacsak nem az, hogy a puha párnának köszönhetően könnyebben tudom felszedni a megszáradt képecskéket.
BPS BP L-007 lemez + Zoya-Sailor
Konad m89 lemez + Rimmel Rita Ora-Port-A-Loo-Blue
MoYou Suki 04 lemez + Zoya Sailor
Héhé Superheroes 011 lemez + Zoya-Sailor
A takarítása rém egyszerű, hisz csak egy szöszleszedő hengerre van szükség és semmi másra. Viszont gyűjti a szöszt és a macskaszőrt rendesen, éppen ezért külön öröm, hogy kupak is jár hozzá.

Végezetül néhány manikűr, ami ezzel a nyomdázóval készült.


Összességében nagyon megszerettem, mióta megkaptam csak ezt használom, felváltva a másik átlátszó fejűvel. A keményebb fejű nyomdázóim pedig magányosan ücsörögnek a dobozban. Teljes mértékben ajánlom mindenkinek, aki csak most ismerkedik a körömnyomdázással, mert egyszerű és gyors a használata. 

Ha megtetszett, innen tudjátok megrendelni: http://www.bornprettystore.com/2pcsset-clear-jelly-stamper-with-nail-clear-silicone-marshmallow-nail-stamper-scraper-p-25560.html

Használjátok a kódomat, így 10% kedvezményt kaptok.












Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Nekem is ilyenem van és szeretem, de egyes lemezeknél megmakacsolja magát és nem szedi fel a mintát, csak hiányosan :( Pl. a Moyra lemezeknél tapasztaltam ezt. Amúgy nagyon jó ötlet hogy átlátszó, biztosan fogok még vele kísérletezgetni, és a kupakos megoldás is jó pont nálam, nagyon praktikus!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs Moyra lemezem, olyan sok rosszat olvastam róluk, hogy nem csábultam el egyre sem :D Most már 3 átlátszóm van, de egyébként nem egyforma a minőségük. Néha a BPS lemezeknél megmakacsolja egyik-másik magát.

      Törlés
    2. Nekem van több Moyra is, az az igazság hogy eddig sokszor volt velük problémám, de annyira tetszenek a mintáik, hogy muszáj voltam többször is próbálkozni velük. Azért ha nagyon igyekszem tudok értékelhetőt alkotni, de a BPS lemezekkel (nekem) sokkal könnyebb. Eddig csak egy átlátszó nyomdám van, így sajnos nincs viszonyítási alapom, de gondolom hogy ebben is lehetnek eltérések :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!