SZEMÉLYES° Legutóbbi szerzeményeim - Mesy

Halihó lányok!


Márciusban volt utoljára ilyen poszt, azóta viszont sikerült mindkettőnknek nagyon sok mindenre szert tennie. Talán kicsit soknak is tűnik egyszerre, de ne felejtsük el, hogy mindez öt hónapnyi gyűjtögetés-vásárlás eredménye. Most csak az én szerzeményeimet mutatom meg, de Detti is jön hamarosan a vásárlásai eredményével.



Már tudtok róla, hogy együttműködöm a Born Pretty Store-ral. Sőt, már az első csomagom minden darabjáról olvashattátok is a véleményemet. A kedvencem a tribal mintás vizes matrica lett, rengeteget használtam. Az átlátszó nyomdázót is imádom. A nail vinyl-el meggyűlt a bajom, de nem adom fel, próbálkozom vele addig, míg van belőle. A fémkarikákat valószínűleg többet fogom DIY dolgokhoz használni, mint manikűrhöz.


Sikerült új körömlakkokat is beszereznem a meglévők mellé és helyettük is. Nemrég szelektáltam ismét és megszabadultam néhány beszáradt/megromlott darabtól.
A három Golden Rose lakkot (126, 131, 110) Norbitól kaptam és imádom őket. Egyáltalán nem nyári színek, de annyira illenek hozzám, tökéletesek. Az Avontól is sikerült rendelnem két lakkot, a Gel Shine vonalból a Mauvelous-t, a Gel Finish vonalból pedig a Nude Shimmer-t. 
Az Essence "új" színei közül összesen kettőt vettem meg, az elsőt már mutattam, ha jól emlékszem. A need your love árnyalatot már a megjelenés előtt kinéztem magamnak, így amint elérhető volt nálunk, el is hoztam. A Rimmel Velvet Matte kollekciója már régen lecsengett, szinte teljesen eltűnt a boltok polcairól. Tetszettek korábban is, de mégsem vettem egy darabot se belőle, nem tudom miért. A Tescoban az akciós kosárkában csücsült ez a darab, úgy voltam vele, hogy pár száz forintért akkor is megéri, ha nem tartós. 
Néhány napot töltöttünk Tokajban nemrég. A hazaúton Nyíregyházán is eltöltöttünk pár órát, kicsit sétáltunk, vásároltunk, ettünk. A Müllerbe akartam benézni, de zárva volt, így a Douglas felé vettük az irányt. Eddig nem igazán foglalkoztam a saját márkás termékeikkel, most viszont ott néztem szét. A Pluie d'astéroides nevű darabot választottam. Még csak egy körmömön próbáltam, ígéretesnek tűnik.
Zsókától sikerült megvennem három csodaszép körömlakkot. A Glam Polish Mad Magician nevezetű csodája azonnal a szívembe lopta magát, hihetetlenül gyönyörű és mindig más oldalát mutatja meg. Az ILNP Success szintén egy csodalakk. Őt még nem próbáltam, de nagy reményeket fűzök hozzá. A harmadik egy Zoya darab, név szerint a Rikki. Nem tűnik különlegesek, mégis az. Van benne valami, ami nem hagyott nyugodni, így mindenképpen magaménak akartam tudni.


Nemrég leadtam életem első iparfüméria rendelését és nem hiszem, hogy az utolsó volt. A fő dolog egy parfüm volt, amit Norbinak rendeltem. De ha már úgyis ott voltam, úgy gondoltam, rápróbálok, hátha lehet kapni a Schwarzkopf BC OilMiracle rózsás hajápolóját, mert a boltokban és drogériákban hiába kerestem. Szerencsém volt. Bedobtam még a virtuális kosaramba egy Kallos Sense tonikot is. Nagyon érdekes cucc, mindenképpen írok majd róla, ha már kicsit többet használtam. A rendelés mellé ajándékba kaptam egy parfümmintát, név szerint John Galliano Parlez-moi d'Amour ...encore illatának 1,5 ml-es változatát. Nagyon finom illata van, nyárra kicsit sok, de őszre és télre tökéletes lenne nekem. 
A képen nem szerepel(elfelejtettem), de Norbitól megkaptam a Mexx Woman illatát. Ez már a második üvegem belőle, örök kedvenc.
Még nyár elején vettem a Balea lábradírját, azóta is hűségesen(és kevésbé hűségesen) használom. Nem rossz, még lesz róla szó. 
A legutóbbi Avon rendelésemmel jött a Planet Spa Heavenly Hydration családjának két tagja, a nyak-és dekoltázsfeszesítő szérum és a hidratáló testápoló. Még csak ismerkedem velük, de nem rossz. 
A Douglas kétfázisú sminklemosóját is hazahoztam magammal, a kicsi méretben, kipróbálásképp. Ajándékba kaptam az AHAVA mintát a kasszánál.


Sminkek terén is vásárolgattam kicsit, bár azért nem szaladt el velem a ló(szerintem). A MUA rendelést már láthattátok korábban, de mégis idevettem. A Sculpt&Contour kit színei mesések, igaz, erre számítottam is. A három folyékony rúzst imádom, hamarosan hozom is a posztot róluk. 
Amikor tavasszl Pesten jártam, beugrottam a Yves Rocher-ba is, innen jött velem haza egy szempillaspirál
Mostanában sikeresen mondok nemet a hirtelen fellángolásoknak, ami azt eredményezi, hogy keveset vásárolok a drogériákban. Szükségem volt egy nude ajakceruzára, az Essence in the nude árnyalata mellett döntöttem. Szintén Essence termék az állandó szemöldökceruzám is, ebből vettem meg nemrég az utánpótlást. Néha-néha felbukkan nálunk az RdL Young márka egy-egy darabja. Az egyik ilyen alkalommal került a kosaramba egy szemceruza, Frosty white árnyalatban. Még nem nagyon próbáltam ki, de igyekszem kihasználni. 
Névnapi ajándékként rendeltem meg magamnak a PinkPandától a Makeup Revolution Fortune Favours The Brave palettáját. Már nagyon régóta nézegettem, aztán Katy posztja meggyőzött, hogy nekem ez kell. Nézelődtem még egy kicsit, így találtam rá a Sleek Twist Up ajakceruzájára. A nude árnyalatot választottam. Egy Everyday Minerals púdermintát is rendeltem, azt is elfelejtettem lefotózni. 


A legnagyobb újdonság és a legdrágább tétel az ú telefonom volt. Az LG már nagyon haldoklott, sok problémám volt vele, így mindenképp váltani szerettem volna. Végül Norbival megbeszéltük, hogy veszünk egy újat. A Samsung Galaxy A3 2016 mellett döntöttem. Használom már egy ideje és nagyon megszerettem. Néhány napja Norbi telefonja is bedobta a törölközőt, így kénytelenek voltunk neki is venni egyet. szintén Samsungra esett a választás, a J3 2016-os verziójára.


Több alkalommal is rendeltem ebay-ről ez idő alatt. Még tavasszal jött két csomagocska. Az egyikben három Malie szövetmaszk volt, egy csiganyálas, egy kollagénes és egy uborkás(annak eltűnt a papírja) Viszont a teszt a héten jön róla. 
A másik csomagban pedig egy Jessup ecsetszett érkezett. Féltem, hogy esetleg hamis vagy utánzat, de szerencsére nem az, eredeti mindegyik darab. Puhák és csodásak. 


A legutóbbi rendelésemkor több apróságot választottam. A telefonhoz keresgéltem hátlapokat és találtam kettőt, ami nagyon megtetszett. a pandás nagyon édes, a másik mintája pedig azonnal megfogott, hisz a Karácsonyi lidércnyomást nagyon szeretem. Ráadásul foszforeszkál is. Rendeltem még egy képernyővédő fóliát is, de az még nem érkezett meg.
Úgy döntöttem, hogy közelebbről is szeretnék megismerkedni az ázsiai kozmetikumokkal, így rendeltem néhány mintát. A SKINFOOD Watery berry emulziója nagyon könnyű és lágy hidratáló. Négy darab 7 ml-es minta volt egy csomagban, így rendesen ki tudom majd tapasztalni, hogy szereti e a bőröm. 
Rendeltem egy kis csomagocskát, amiben többféle terméknek a mintája volt, Etude House, Missha, SKINFOOD, TONYMOLY, A'PIEU márkájúak. Leginkább arcápolók, arctisztítók és krémek, de van közte rúzs-és alapozóminta is. Ráadásul, kaptam ajándékba egy hipercuki sebtapaszt is. 
Ezenkívül a virtuális kosaramba dobtam még egy Etude House ajakceruzát is, soft rose árnyalatban. Ígéretesnek tűnik.


Persze a könyvvásárlást sem hagyhattam ki. Robert Goolrick Házasság céljából. című könyvét és Sebastian Barry Messze, messze című alkotását egyszerre vettem, az egyik helyi boltban fillérekért. Jónak tűnnek, bár még nem sikerült elolvasnom őket. Freud műve már nagyon régóta kívánságlistás volt nálam, s végre sikerült megszereznem. Nem mondok semmit, hamarosan olvashatjátok a véleményemet. A Witcher ötödik részét Norbinak vettem, névnapi ajándék volt. Hamar elolvasta egyébként. 
Néhány éve szemeztem már Keri Smith híres neves "könyvével". Eredeti nyelven terveztem megvenni, de aztán mégis magyarul rendeltem meg. Pusztán azért, mert így olcsóbb volt. Még nem kezdtem bele, de már átlapoztam, így terveim már vannak.
Ezen kívül néhány e-bookot is "vettem", angol nyelvűeket, Amazonról a Kindle alkalmazáson keresztül. Azért tettem idézőjelbe, mert mind ingyenesen tölthető volt. A következőket sikerült bezsebelnem: Rachel Van Dyken: Ruin, Natasha Preston: Silence, Chanda Hahn: UnEnchanted, Robert J. Crane: The Girl in the Box Series 1-3. Igyekszem minél többet olvasni angolul, hogy fejlesszem a szókincsemet. 

Több dologról is meg vannak már a fotók a poszthoz, bár van amit szeretnék újra fotózni, új aspektusban. De ennek ellenére szeretném tudni, hogy ti miről olvasnátok legszívesebben elsőként?

Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Az a pandás telefontok nagyon édi*-*
    a körömlakkokra kíváncsi vagyok:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, annyira cuki, azért esett rá a választásom :) Igyekszem hozni róluk a posztokat :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!