KÖRÖM° Lakkozz! Fotózz! Posztolj! pótlás - Tengerész, Glam goth

Halihó lányok!


Időhiány miatt sajnos ki kellett hagynom az LFP utóbbi néhány fordulóját. Viszont mindenképpen be szerettem volna pótolni, s ennek következménye ez a poszt is. Ezen kívül lesz még egy ilyen pótlásokat tartalmazó bejegyzés majd. 


A tengerészes témát Barbitól kaptuk. Valami nagyon egyszerűt szerettem volna alkotni a tipikus alapszíneivel a témának. Két körmömre fehér alapot festettem, erre nyomdáztam előbb pirossal csíkokat, majd arany színű lakkal ferdén kötél/lánc mintát. A többi körmömre sötétkék lakk került és egy-egy arany pötty.



A glam goth Szilvi témája volt, nagyon passzol hozzá. Úgy döntöttem nude-fekete párost választok. Átmenetes manikűrt készítettem, majd feketével csipkemintát nyomdáztam rá. Szerettem volna valami csillogást is adni hozzá, a glam jegyében, így egy ezüstös csillámos fedőlakkot használtam. 



Hamarosan hozom a másik két elmaradt manikűrt is, aztán visszacsatlakozom a rendes menetrendbe is. Ezen kívül még egy Manikűrvadászatos pótlásom is lesz, mert sajnos arra sem volt időm. 

Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!