Manikűrvadász | 17. forduló

Halihó lányok!


Vissza a mókuskerékbe, vagyis a manivadászatba! Az utóbbi pár alkalmat kihagytam, valahogy mindig lecsúsztam róla. De most időben olvastam el Bella üzenetét, így lám, itt vagyok! Ha esetleg van olyan, aki nem tudja, hogy miről is van szó, ITT elolvashatja. 

A mostani párom Noémi lett, a Naomi blog írója. Már régóta olvasom őt. Szeretem a manikűrjeit, mindig nagyon igényes és kreatív. Nehezemre is esett a választás, de végül többszöri átfutás után sikerült választanom. 
Íme a nyertes manikűr:
Az eredeti
Én nem vagyok olyan jóban a rózsaszínnel, így kicsit magamra szabtam. Kék, teal és menta árnyalatokat használtam, és mindössze két körmömre került mozaikminta. Az összes körmömön kicsit soknak éreztem volna, így azok csak egyszerű menta színt kaptak. Imádtam elkészíteni és viselni is. De sajnos csak egy napig tartott, ugyanis a fedőlakkom úgy döntött, hogy felbubisodik és elrontja az összképet.
Már akkor elkészítettem, amikor Bella kihirdette a párokat, szóval még elég kicsit a körmeim. Azóta sokat nőttek, sőt, megint hegyesre reszeltem őket, már úgy hiányzott. 





Lessétek meg, hogy a többiek kitől vadásztak és mit alkottak újra:



Mesy

Megosztás:

11 megjegyzés

  1. Jól néz ki kék verzióban is :) Tetszik, hogy csak kettőn van minta, minden körömre kicsit túlzásnak érzem, persze ettől függetlenül még mutathat jól :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a manikűr színharmóniája!

    VálaszTörlés
  3. Elismerésem, lányok! Egyszer - talán majd nyugdíjas koromban - én is készítek egy ilyen manit. :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett. :) A 2000-es évek mozaikos ékszerei jutnak eszembe róla, amiket az utcai árusoknál meg a strandokon lehetett venni. ^^

    VálaszTörlés
  5. Szép lett a Te változatod is :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!