{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Rossz tulajdonság(ok)

Halihó lányok!


Igen, kicsit megújult a VKP főképe, de  lényeg ugyanaz maradt. 
Ma ismét magunkról kell kicsit írnunk, a rossz tulajdonságainkról. Már ha vannak.

Mesy
Tudjátok, van az a szöveg, hogy 

"Én nem vagyok tökéletes, mert nincsen bennem hiba"

Szerintem ez a világ legnagyobb hazugsága (na jó, fel tudnék még sorolni néhányat, de az nem ide tartozik). Mindenkinek van valami "difije". Így nekem is. 
Kissé akaratos vagyok és néha hisztizek. Na nem túl gyakran, de azért előfordul, hiszen nő vagyok, vagy mifene. Jogom van néha hisztizni.
Néha önző is tudok lenni. Nem mindenben, sőt leginkább én szoktam odaadni az utolsó falatot is másnak, de azért belőlem is előbújik olykor a másik énem.  
Nagyon kritikus tudok lenni. Főleg az utca emberével. Főleg az öltözködést illetően. Tudom, gonosz vagyok, de ki nem akadna ki azon, hogy egy nő magassarkú szandálhoz zoknit húz, ráadásul "susogós" melegítő felső van rajta és bőr retikül. A hideg is kiráz az emberek vakságától. 
Nem tudom, hogy rossz tulajdonság e, de szeretek vitázni. Olyan jó érzés néha érvelni, ellenérvelni és meggyőzni a másikat valamilyen témában.

Detti
Hát nekem van egy pár rossz tulajdonságom, de mindenkinek van. Nem vagyunk mi tökéletesek.
Sokszor feszült vagyok és apróságokon felkapom a vizet. Sok bennem az indulat, az energia amit nem tudok rendesen levezetni ezért értelmetlen dolgokon kiakadok.
Nagyon sok mindenben döntésképtelen vagyok, ami egy elég rossz tulajdonság hiszen az életben sok fontos dologban kell dönteni.
Vannak pillanatok, amikor nagyon türelmetlen és hisztis tudok lenni. Ezzel általában barátomat bosszantom, de nem tehetek róla. Szeretek mindent gyorsan letudni és pörögni.


Ezek lettek volna a mi rossz tulajdonságaink.
Kíváncsiak vagyunk a többiekére is.
Puszi Mesy és Detti :)

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Lányok!
    Már egyszer akartam jelentkezni, de mindig kiment a fejemből. Szabad erre a VKP-ra jelentkezni, mint új tag? Erősen gondolkodom rajta egy ideje és úgy gondoltam, hogy szívesen részt vennék ebben a dologban, főleg ha nagyon testhezálló 1-1 téma. Írjak e-mailt ez ügyben, vagy mi a teendőm? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, bármikor lehet jelentkezni, bár nem mi vagyunk a kitalálói, hanem a Pillecukor blog írója, Szilvi.
      Ezen a linken olvashatsz el mindent a VKP-ról: http://eletespillecukor.blogspot.hu/2014/02/egy-uj-kezdemenyezes_19.html
      Ha írsz Szilvinek, akkor mindenben fog segíteni :)
      Örülünk, hogy te is csatlakozol hozzánk :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!