25 dal az életemből TAG I.rész

Halihó lányok!


Igen, mi is kedvet kaptunk hozzá! Reméljük, hogy még nem unjátok!? Viszont annyit változtattunk rajta, hogy kettőbe szedtük, mert nagyon nagyon hosszú lett volna egyben. Bár így is az.
Mindegy is, élvezzétek a zenét!

1. Melyik az a dal/zene ami a gyerekkorodra emlékeztet?

Mesy: Kiskorában az ember még nem olyan nagy zenefüggő, mint mondjuk a kamasz éveiben(ami egyenlő a szörnyű ízléssel "-.-). Így nekem a Disney mesék ugranak be, azok közül is az Oroszlánkirály.

Detti: Nekem is a mesék jutnak eszembe egyből, de nekem a Micimackó dal jutott eszembe először. Azt minden ünnepségen hallgattuk mert gyerekek voltunk.

2. Melyik az a dal/zene ami az exedre emlékeztet?

Mesy: Azt mondta nekem egyszer az exem, amikor még együtt voltunk, hogy ha szakítunk, biztosan meg fogom utálni az Eddát. Nem lett igaza, nem utáltam meg az Eddát, viszont más irányba terelődött a stílusom, így valóban nem hallgatom mostanában.


Detti: Amikor együtt voltunk nagyon szerette a Children of distance-t ezért róluk mindig ő jutott eszembe. Régen én is meghallgattam, de már nem. Nem azért mert rá emlékeztetne és olyan rossz érzéssel fogna el, csak már nem tetszik a zenéjük.

3. Melyik az a dal/zene amiről a szüleid jutnak az eszedbe?

Mesy: Fogós kérdés, nagyon is az. Nem ugyanaz az ízlésük, de tudom, hogy a Queent mindketten szeretik. 

Detti: Nem tudom xD akkor a Queen ha Mesy azt mondja :D

4. Mutass egy dal/zenét ami megnyugtat.

Mesy: Yiruma mindig az első háromban van, ha nyugtató zenét szeretnék hallani, de Daniel Jang feldolgozásai is igazán csodálatosak. Gyakran csak nézek ki a fejemből és hallgatom a csodát, ami a hangszóróból jön.

Detti:b Imádom A Felhőatlaszt. Olvastam is, láttam is többször. És az a dal, az volt egy időbe a mindenem. Imádom, nyugtató számomra.

5. Melyik az a dal, ami a fejedben ragad, akárhányszor hallod?

Mesy: Nézzetek geek-nak, de DC és Mavel fanatikus vagyok. Ebből következik, hogy A föld legnagyobb hőseit és az Igazság ligáját is végignéztem. De az utóbbi pár hétben állandóan az Igazság ligájának az openingje van a fejemben és ha véletlenül meghallom akkor újabb hetekre beköltözik a koponyám minden zugába.

Detti: Nemrég ismertem csak meg ezt a zenét, de dallamos és máris a fejembe van. Minden ehhez hasonló, dallamos zenét megjegyzek. És egyébként is sok jó emlék fűződik hozzá.

6. Melyik az dal/zene ami egy jó barátodra emlékeztet? 

Mesy: Nagyon sok zenét tudok személyekhez kötni, sok-sok emlék fűződik hozzájuk, de most hirtelen egy nagyon régen látott barátnőm örök kedvenc dala és énekese jutott eszembe. 

Detti: Hát sok dal van, de a régi baráti társaságomban ez a zene állandó bulis zene vol. Ha ezt hallottuk mindenki bulizni akart ezért választottam ezt.


7. Mutass egy dalt ami az előző nyárra emlékeztet!

Mesy: Mi történt előző nyáron? Nem is emlékszem rá! Azt tudom, hogy szombaton volt Szerda és még írtam is róla nektek. Tehát az ő zenéjük pont illik ide.

Detti: Nem tudom, régen volt de tényleg XD

8. Egy dal ami az első szerelmedre emlékeztet

Mesy: Ha az ovis szerelem is számít, akkor berakom a Tipi-tapi dínót! Na jó, nem jut eszembe semmi, szóval ezt passzolom.

Detti: Passzolom. Sose voltam az aki mindenkihez zenéket választ.

9. Egy dal, ami reményt ad

Mesy: Szerintem még soha nem tekintettem így egy dalra sem, de ha jobban belegondolok, sokan merítenek reményt, bátorságot egy-egy zenéből, dalszövegből esetleg klipből. Sőt, lehet, hogy én is, csak eddig még nem tudtam róla. Eddig.


Detti: Ennek a dalanak a dalszövege igazat mond és reményt adó ha az ember azt akarja. Bár szerintem mindenkinek más az ilyen dal,nekem ez.

10. A kedvenc bandád egyik száma?

Mesy: Kedvenc banda? Túl sok van ahhoz, hogy egyet ki tudjak választani. De legyen mondjuk az, ami olyan sokáig volt a csengőhangom.


Detti: Nem igazán szoktam bandákat hallgatni, de legyen.

11. Egy zene a kedvenc filmedből?

Mesy: A múltkor már meséltem, hogy nagy kedvencem a Kárhozottak királynője,  főleg a zene miatt! Ez az egyik kedvencem.

Detti: Igaz ez sorozat, de imádom!!! Kellemes :)

12. Melyik az a dal amit legutóbb hallgattál:

Mesy: Az esküvői vacsorára sokféle zenét válogattam össze, mindenféle stílusból, olyat, ami jó lesz háttérzajnak. Így találtam rá erre a számra is, amit azóta már nagyon sokszor meghallgattam. 


Detti: Ezen a zenén sokat szoktam nevetni, vagyis a klipen. Egy macskával iszik, hatalmas :DReméljük, élveztétek! Hamarosan jövünk a második adaggal.

puszi, Mesy és Detti :)

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!