TESZT° Rimmel Rita Ora - Breakfast in bed

Halihó lányok!


Nagy sztárok egy ideje a Rimmel és Rita Ora találkozásából született lakkok. Amikor megjelentek, nem fogtak meg túlságosan, de amikor szemtől szembe álltunk, tudtam, hogy elvesztem. A mai alany került először a kosaramba, majd nagyjából egy héttel után követte még egy. 
Kezdjük  külsőségekkel, mint mindig.
Az üvegcse aranyos, egyszerű és nagyszerű. A kupakon lévő matrica nagyon jól néz ki, külön megemlíteném (ha valaki még nem vette észre), hogy Rita körmei olyan színűek rajta, mint az üvegben lévő lakk. 
Sajnos csak 8 ml-es, ebből a színből kétszer ennyit is el tudnék viselni.
Az ecsete vastag, lapított, így szinte egy húzás elég is, de az Essence-hez hasonlóan, a kisujjamra ez is nagy.


A színe igazán mesés, halovány, de mégis figyelemre vágyó menta, egy kis gyöngyházas fénnyel megspékelve. Sajnos nem tudtam elkapni az apró csillámokat, pedig rengeteg van benne!
Szerintem szuper, ha egy lakknak nevet adnak, így könnyebben tudok azonosulni vele. Ennek a fantázianeve is a szívemhez nőtt, igazán találó lett.

A körmeimen két rétegben szerepel, természetesen alap és fedőlakk nélkül. A napfényes fotókon kicsit átsejlenek a körömvégek, de szerintem nem zavaró módon, sőt, szabad szemmel nem is voltak láthatók. Szerencsére a körömre kenve érvényesül a gyöngyházas fény, igazán szép és elegáns hatást kelt.


az igazi színe


A tartósságára sincs panaszom, ha jól emlékszem az 5.napon mostam le és még alig pattogott le a vége. Ez azért egészen szép teljesítmény, nagyjából ilyet is vártam.
Összességében szerelem ez a lakk, mind a szín, mind a tartósság tekintetében.

Nektek tetszenek a Rita Ora lakkok? Esetleg meg is vettétek valamelyiket?

puszi, Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

 1. Nagyon szép lakk, de engem jobban megfogott a megváltozott neved. Olyan jó így látni, sok boldogságot kívánok Nektek :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, köszönjük szépen a jókívánságokat :) Igazán jól esik olvasni :)

   Törlés
 2. Csodás ez a lakk, én egyelőre csak a fehéret vettem meg, de pl. ezt még lehet, hogy beszerzem majd :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon megszerettem, az idei nyár kedvence lett :)

   Törlés
 3. Nagyon szép ez a lakk :3 Bár mikor meglátom a DM-ben, már nem tetszik annyira, hogy megvegyem :D
  ÉÉÉÉÉs én is szeretnék gratulálni (bár nálam kommentben megtettem, de milyen dolog nem nálad kívánni? :D), sok boldogságot! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is vacilláltam rajta egy ideig :)
   Köszönöm szépen :) Lesz nemsokára egy összefoglaló poszt az egész esküvőről, csak még gyűjtögetem a gondolataimat hozzá :)

   Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!