TESZT° Manhattan Lip Lacquer - Flaming lips

Halihó lányok!

Tudtátok, hogy kezdek megszállott rúzs gyűjtő lenni? Persze még mindig körömlakkból van a több, de egyre csak gyarapszik a szájra valóim száma is. Ami nem baj, nekem legalábbis nem(de a pénztárcámnak igen). Szóval ez a Manhattan cucc igazi impulzusvásárlás volt, hallgattam a megérzésemre és megvettem, mindössze 359 Ft-ért! Ja, ráadásul az esküvő előtt. Sokáig kerestem a megfelelő rúzst a nagy napra, végül feladtam és úgy voltam vele, hogy  már meglévők közül fogok választani. Aztán pár nappal az esküvő előtt a DM akciós kosarában megláttam, megvettem és őt használtam az esküvőn. Azóta már többször is, így már van róla tapasztalatom, amit meg is osztok veletek.

Hihetetlen kevés blogon szerepelnek/szerepeltek a Manhattan folyékony rúzsai, sajnos az okát nem tudom, de legalább én gyarapítom  tábort.

Kezdjük a külsőségekkel, mint általában.
A tubus pontosan olyan, mint a Rimmel Apocalips-é! Maximum egy kicsit kisebb. Első pillantásra azt hittem, hogy azt találtam a kosárban. Amúgy nagyon stílusos, tetszetős a kupak kialakítása és a fogása is jó. Szintén jó pont, hogy a tubus alja átlátszó, így pontosan tudjuk, hogy milyen szín is van nálunk.


Az applikátor érdekes kialakítású, bár mostanában egyre gyakoribb ez a típus, amiben van egy kis mélyedés. Nem nehezebb használni, mint a szokványosat, én könnyen boldogultam vele. A felvitel könnyű, precízen lehet vele dolgozni, bár az erős színekkel szerintem mindig óvatosabban, nagyobb odafigyeléssel kell bánni. 


Én a 003-as Flaming Lips árnyalatot vettem meg. A színe élénk, erőteljes málnás vörös árnyalat. Elég feltűnő, de én pont ezért választottam. Nem matt, gyönyörű a fénye, kicsit vizes hatású a csillogása. Az illata viszont kicsit zavaró, még pont nem idegesítően mű kategória, de ez legyen  legnagyobb hibája.

Napfényben


Árnyékban
Mint írtam, az esküvőn volt bevetve először élesben. Lehet, hogy kicsit felelőtlenség volt, de utólag egyáltalán nem bánom. Olyan 4 órát stabilan látszott az ajkaimon, az evés-ivás, rengeteg mosolygás és puszi során fokozatosan kopott le a számról. 
Az esküvő óta már használtam, ugyanolyan eredménnyel, 4 órát stabilan marad a helyén, persze a fénye megkopik kissé. 

Nagyon örülök, hogy megvettem, szeretem használni és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Hamarosan mutatok vele egy hétköznapi sminket is!

Nektek meg van valamelyik árnyalat a Manhattan folyékony rúzsok közül?  
puszi, Mesy

Megosztás:

5 megjegyzés

  1. Csodás ez a szín, nem is értem miért megyek el mindig a Manhattan állvány mellett, amikor ilyen jó dolgokra lehet ott bukkanni :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik a szín, körülnézek majd a Manhattannél :)

    VálaszTörlés
  3. Bevallom, én is ritkán nézek szét Manhattanék háza táján, de ezek után biztosan fogok! :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű a színe, és nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, szerintem is csodás a színe :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!