Szerzemények az utóbbi időben

Sziasztok lányok!

Az utóbbi időben elég sok mindent vásároltunk, ezért arra gondoltam megmutatom nektek, hogy milyen újdonságok vannak most nálunk.

Drogériás szerzemények:

Voltunk Dm-be, Rossmanba, Müllerbe az elmúlt hetekben és onnan ezeket az apróságokat hoztuk el. Dm-be vettünk két tusfürdőt, márt már kifogyott. A fiúknak igazi pasis illatút vettünk, magunknak pedig kék tea és holt tengeri só illattal. Igazi friss illata van, szeretjük az ilyet. Mesy vett egy ajakbalzsamot magának, száraz és töredezett ajak ellen. És egy Rimmel Rita Ora lakkot a Rossmanba és egy másikat a Müllerbe is.





Blogsale szerzemények:
A Krémesen szép az élet blogról vettük ezeket a szépségeket, amikor Odil blogsale-t tartott. Nagyon szertjük az összes megvásárolt terméket. Szép színük van és tartósak.



Sajnos a Hiphop picit megtört a postás hibájából, de nekünk így is nagyon tetszik

Vizes ecsettel sokkal jobban látszik és tart, mint azt már észre lehetett venni sok szemhéjpúdernél.

Avon szerzemények:
Az Avonból is sokat szoktunk rendelni, most ezeket a szépségeket rendeltük. Én egy Planet Spa Krémes testradírt braziliai acai bogyóval és egy ugyanolyan intenzív kéz és lábápoló krémet. Nagyon jó bogyós gyümölcs illata van és igazán krémes, puha lesz tőle a bőröm. Jó választás volt. Mesy pedig Naturals Body Care Hidratáló orchidea és fekete áfonya testápolót. És egy Naturals Illatosított testpermetet.



Aliexpress szerzemények:
Én pedig az Alliexpressről rendeltem egy két dolgot. Meg is mutattam már, hogy mit és azok közül 4 már meg is érkezett. Az ecsetet és a palettát fogom részletesebben bemutatni.


A paletta teljesen noname, nincs neve, se címe, se semmi. Ezt kicsit sajnálom, ennek ellenére teljesen jó. Minden nagyon szépen pigmentált, inkább vizes ecsettel látszanak. Tartós és nekem teljesen megtetszett. Két csillogósabb szín van benne, a többi matt, ami a leginkább elnyerte a tetszésemet.







Az ecseteknek is nagyon örültem, amikor megjöttek. Nagyon puha, könnyen lehet vele bánni. A tartója nagyon praktikus, teljesen le van zárva, hogy a legkisebb sérüléstől is óvja az ecseteket.


Elég hosszúra, sőt nagyon hosszúra sikerült ez a bejegyzés és az új ruhákat még így sem mutattam be. Semmi baj, azt majd következőnek, outfittel. Remélem tetszett ez a bejegyzés én szívesen írtam.
Puszi Detti :)

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. A zöldes Rimmel lakknak mi a neve (fantázianeve)? Tetszik a színe :)
    Azt a palettát már annyiszor nézegettem ebayen nagyon tetszik, tuti kontúrozásra is használnám az arcomra, olyan jó színek vannak benne.
    Még nálam is tart a blogsale, ha gondoljátok nézzetek be :)
    http://www.beautylamourblog.blogspot.hu/2014/05/blog-sale.html

    VálaszTörlés
  2. Az a Breakfast in bed, nem tudom, hogy mennyire látszik, de gyönyörű menta színe van :) Szerintem is csodás paletta, biztos le fogom nyúlni Dettitől néha :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!