ÉLET° Esküvői dekoráció - ami biztos és ami kérdés

Halihó lányok!


A legutóbbi esküvős bejegyzésem óta sok minden történt. Aki követ instagramon már láthatott egy két mozzanatot, mint például azt, hogy megvettem a ruhámat vagy azt, hogy lefixáltuk az időpontot (ami lehet, hogy családi nyomásra megváltozik :S). 
Viszont most a dekoros  terveimet szeretném megosztani veletek. Szívesen fogadok bármilyen tanácsot vagy ötletet, azokból sosem elég.


Most divatos színeket választottam, de igazából ezek hozzám közel álló árnyalatok, szóval ha nem lenne divatos, akkor is ezt választanám. De így legalább van választék.
Ennek a két palettának a keverék adja ki pontosan, hogy miben is gondolkodom, természetesen fehér is megy hozzá:


Nagyon tetszenek a papírvirágok és pom pomok és egyéb hangsúlyosabb papír díszek, tehát ilyesmi biztosan lesz. Girland szerűen lesznek felakasztva ajtóra, ablakra, boltívre. 





A különböző füzérek is tetszenek, nem kell feltétlenül a megszokott módon felakasztani, a lefelé lógóak nagyon látványosak, de mégsem sok. 




Az asztalokra kicsike vázába kicsike virágok kerülnek. Nincs is annál rosszabb, mint amikor a virág miatt hajolgatni kell, hogy a szemben lévővel beszélgetni tudjunk. Másrészt a nagyobbat könnyebb felborítani. De a virágokról majd egy külön posztot szeretnék. 






A fények még nagy kérdés. A mécsesek nagyon hangulatosak, de tűzveszélyesek. A fehér fényű karácsonyi égőket is jól lehet használni, de csak a ledeset, mert a sima is tűzveszélyes. Nem biztos, hogy szívesen látnám a tűzoltókat az esküvőn.





Ezek mellett persze még rengeteg apróság van, ami majd csak akkor kerül fel ide is, ha már készen lesz. Készülök majd néhány DIY poszttal is, remélem már várjátok.

puszi, Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. A világítással kapcsolatos képek a kedvenceim, a színvilágból pedig jobban bejön az, amelyikben egy kis lila is figyel, viszont én is támogatom ezt a türkizkék dolgot, csodás választás nyári esküvőre :-) Remélem, a dátumváltozás nem lesz nagyon keserű szájízű, sajnálom, hogy így alakult :-(

    VálaszTörlés
  2. Nagy türkiz mániás vagyok, szóval az természetes volt, hogy lesz. A világítás még mindig kérdéses, de remélem, hogy megoldom majd valahogy.
    Szerencsére nem lett gondunk a dátumból, végül is, nekünk is jobb így. És így még hamarabb is lesz az esküvő :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor örülök, hogy happy end lett végül :-)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!