Egy kicsit rólam...

    Sziasztok! Nővéremmel úgy döntöttünk blogot írunk. Nagyon régóta szerettem volna már bele kezdeni, de valahogy soha nem jött össze. Sok mindenről szeretnék írni, sok ötletem van már hogy mit osszak meg veletek, de először egy kicsit rólam.
Én vagyok a fiatalabb kettőnk közül. A szokásos tini vagyok tele problémákkal, mégis kicsit különc. Köztudottan hangulat ember vagyok, ami azt jelenti hogy a hangulatom mindent befolyásol. Ettől függ, hogy mit veszek fel, hogy hordom a hajam, mit olvasok, milyen filmet nézek, milyen zenét hallgatok, mivel játszom, stb. 
Megvannak a szokásos lányos tulajdonságaim, imádok vásárolni, imádom a cipőket, táskákat, ruhákat. Imádom a sminkcuccokat és a körömlakkokat. Élek halok a magazinokért, de mégis más vagyok. Imádom a szép motorokat, egy jó akció vagy éppen sci-fi filmet is szívesen megnézek. Szeretek számítógépes játékokkal is játszani. Ezek mellett mégis legjobban sütni szeretek. Azt hiszem, ez az igazi hobbim. Jól esik finom ételeket készíteni, és látni hogy ez másoknak is ízlik.
Na jó, ennyi rólam elég is volt. Kezdjünk bele az igazi írásba.

Jó szórakozást!
Puszi Detti :)


Címkék:

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!