A változás szele


Sokáig állt parlagon ez a blog, egyszerűen nem tudtam, hogy mit is kellene kezdenem vele, illetve magammal. Mint észrevettétek, Detti már egyáltalán nem aktív. Más irányt vett az élete, elfoglalt, nem lehet felróni neki semmit, hisz ez csak egy hobbi. És mint hobbi, nem kötelező. 
Ugyanez vonatkozik rám is. Nem jött az ihlet, nem volt kedvem fotózni, írni, ötletelni, így szüneteltettem kicsit. Aztán teltek a hetek és nem jött meg a kedvem hozzá. Felötlött bennem, hogy végleg bezárom a Testvérkódexet, törlök mindent és vége. De nincs szívem hozzá, hisz olyan sok munkát öltünk bele. 
Időközben újra elkezdett piszkálni a gondolat, hogy írni szeretnék. De mást szeretnék, máshogy szeretném. Önmagamat szeretném adni, nem pedig egy mainstream hullámra felülni és folyni az árral, hátha bejön. 


Szóval, alkottam egy új oldalt Trinkets néven. Tiszta lap, új platform. Ha kíváncsiak vagytok ITT megtaláljátok. Még nagyon friss és üres, nagyon sok alakítanivaló van rajta, de ez egy új kezdet. Remélem számíthatok rátok a jövőben is.

Sziaszok.

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!