TESZT° Trend It Up ajakra valók | szeret-nem szeret

Helló mindenki!


Amikor a márka megérkezett a DM drogériákba(hozzánk is, éljen), muszáj volt körülnéznem náluk. Láttam érdekes és kevésbé érdekes dolgokat, de olyat, amire azt mondtam, volna, hogy "Wáá, ez nekem kell, most!" nem. Végül mégis elhoztam két ajakra való terméket. A cím árulkodó, az egyiket megkedveltem, a másikat... nem mondom, hogy szörnyű, de nem is ájultam el tőle.



A Metal Shine vonalból választottam a 030-as árnyalatot. Egyszerű, megszokott folyékony rúzsos/szájfényes tubusa van, ami 5ml terméket tartalmaz. A 030-as a színváltós(duókróm?) verzió, az aranyos narancs és a pink között váltakozik fényviszonytól függően. 
Az applikátora hatalmas, nagyon bumszli, széles, nekem nem kényelmes vele dolgozni, főleg a piercing miatt. Egyébként édeskés, cukorkás illata van, de felkenve nem is érezhető. 



Az Ultra Wear Nude Matte vonalból választottam a másik alanyomat, az árnyalat itt is a 030-as. Tekerős megoldású, ceruza formájú rúzs barnás-rózsás színben. Az illata ugyanaz a cukorkás-vaníliás illat, de ennél sem érződik felkenve. Sajnos a csomagoláson nem szerepel a mennyiség.



Ez a nude árnyalat szerelem volt első húzásra. Kicsit sötétebb és barnább, mint az ajkaim színe, de pont ezért tetszik annyira és teljesen matt. Szuper a pigmentáltsága és kényelmes a felvitele a ceruza kialakításnak köszönhetően. Egyáltalán nem nehéz vagy furcsa érzés viselni, szinte észrevétlen. Nem árt előtte radírozni és hidratálni, de ezt az összes matt rúzsról el lehet mondani. 
Simán eszek-iszok vele, nem látszik meg a pohár szélén és szerencsére szépen kopik, szinte észrevétlenül. Nem titkolom, imádom és nagyon sokat használom.


A Metal Shine rúzs, mint fentebb írtam, duókróm hatású, csak az a gond, hogy ez a tubusban érvényesül, az ajkakon nem. Fényviszonytól függően másnak tűnik a szín, de ez egész egyben, nem átmenetesen. Felkenve olyan, mint egy pigmentáltabb szájfény enyhe metál beütéssel. Igen, szájfény, nem pedig rúzs és a ragadósabb fajta.
Felkenve kényelmetlen, kicsit nehéz érzés, bár ahogy kopik, ez is elmúlik. Miután lekopott(lenyaltam) a fényes rész, egy enyhe fémes réteg marad az ajkakon, de az sem túl erős, így én nem nevezném metál hatásúnak.
Hogy őszinte legyek(és miért ne lennék?), a színe a legnagyobb problémám: nagyon nem áll jól nekem. A pink oldala olyan rajtam, mintha egy tipikus nyanyás irizáló rózsaszínt kentem volna fel(no offense) A narancsos szín nem rossz, de sajnos az látszik ritkábban.
Valószínűleg ki fogom próbálni topperként, ha úgysem jön be, akkor mennie kell sajnos, mert nem fogom kihasználni.


A Nude Matte ceruzát imádom, kár, hogy csak néhány árnyalat van belőle és ez a legsötétebb. A Metal Shine "rúzs" pedig nagy csalódás lett, de előfordul, hogy az ember belenyúl. 
Mindkettő 1000-1200 Ft körül volt emlékeim szerint, de cáfoljatok meg, ha nem így van. Mást még nem próbáltam a márkától, de ha ajánlotok valami szuper cuccot, akkor indenképp meglesem. 

Ti mit próbáltatok eddig a Trend It Up-tól? Van kedvencetek?

Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Az Ultra wear matt nude pen annyira megtetszett itt nálatok, hogy másnap mentem is megvenni. És hát imádom, köszönöm az "ajánlást" :), tényleg tartós, a színe szuper, olyan, mint egy folyékony matt rúzs kinézetre, csak sokkal könyebb és kényelmesebb korrigálni. :) Azon gondolkozom, hogy az eggyel világosabb árnyalatra is le kellene csapni. :)
    zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper! Örülök, hogy neked is annyira jól bejött, mint nekem :) Én félek, hogy túl világos lenne, pedig nekem is megfordult a fejemben, hogy amilyen jó a minősége, be kellene szerezni még egy árnyalatot belőle.

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!