KÖRÖM° Mani-acs - Kedvenc állat

Helló mindenki!


Csak úgy repül az idő, hisz még csak most  készültek el a kávés körmök, s máris jövünk az újabb témával. Nagyon nehéz nekem ez a feladat, mert nagyon sok kedvenc állatom van, nem igazán tudok egyet kiemelni közülük. Nem akarom, hogy a többiek megsértődjenek, értitek, ugye?
Az alap hamar elkészült, világosszürke alapra nyomdáztam kétféle zöld lakkal növény motívumot. Az első ötletem a vörös panda volt, nagyon édesek és nagyon imádom őket. Megfestettem, de egyáltalán nem tetszett, így letöröltem. Másodszorra is megfestettem, ismét letöröltem.
Aztán állatot váltottam, a róka mellett döntöttem. Egyáltalán nem tetszik, inkább néz ki mókusnak, de már nem volt türelmem még egyszer nekilátni, főleg miután ráborítottam a kezemre a narancssárga lakkot, szerencse, hogy máshová nem folyt belőle. 
Szóval róka, ami mókusnak néz ki. Hagyjuk. Újraalkotom, ez tuti, mert igenis képes vagyok szebbet alkotni. Csak nem most.A többiek kedvenc állatait itt leshetitek meg:
Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

 1. pedig nagyon aranyos lett, bár valóban inkább mókusos :) én még ilyet sem tudnék kézzel festeni :D miért nem próbáltad stamping decal-ként elkészíteni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) próbáltam, de nem akart összejönni az sem, minden összefogott ellenem ennél a manikűrnél :)

   Törlés
 2. Nekem tetszik, azért annyira nem lett rossz. :)
  Vannak olyan napok, mikor semmi sem akar sikerülni...Én majd a Pán Péteres manit fogom újraalkotni valamikor :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek, néha semmi sem akar összejönni :)

   Törlés
 3. Nagyon klassz lett, a levelek is szépek nagyon, a róka meg cuki :) Szerintem nem mókusos, akkor bojt is kellene a fülecskéjére! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, aranyos vagy :) legközelebb legalább könnyű lesz mókust festeni :)

   Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!