TESZT° BPS pandás lemez és bőrvédő latex

 Helló mindenki!


A legutóbbi BPS tesztcsomagom utolsó két tagját hoztam nektek, egy posztba, hisz egyik elválaszthatatlan a másiktól, így szerintem ennek így van értelme.
A lemezen mindenféle elképzelhető pandás motívum megtalálható. Bevallom, nem sokat próbáltam még közülük, de pusztán az az oka, hogy az egyedülálló alakok elég szélesek, a legtöbb szélesebb, mint a körmöm, így nehézkes szépen felvinni őket. De nem adom fel! Fogtok még cukibbnál cukibb pandákat látni nálam.
Egyébként a lemez hozza a megszokott minőséget, mindegyik minta szuperül működik, szépen látszanak.


A latex már másodszor utazott hozzám, az első csomagom felszívódott a posta raktárában(no komment...). De a lényeg, hogy végre megérkezett hozzám, hisz nagyon vártam már. Szagtalannak mondja magát és valóban az, semmilyen illata-szaga nincsen. A lilás árnyalatot kértem, ami alig-alig látszik a bőrre felkenve, de cserébe nem fogja be a bőrt. 


A száradása elég gyors, bár ez függ a felvitt latex vastagságától, ami ugyancsak számít az eltávolításkor is. Pici kísérletezgetés kellett, míg kitapasztaltam, hogy milyen vastagságban kell felvinnem, hogy könnyen leszedhessem, de ez nem volt macerás egyáltalán. 


Két manikűrt készítettem, az egyiket ehhez a poszthoz, a másikat egy korábbihoz.
A tesztmanikűr elkészítésénél full cuki üzemmódban gondolkodtam, tehát rózsaszínben, ami azért még mindig eléggé távol áll tőlem. 
Két körmömre került átmenet, amit szivaccsal készítettem, a végére egy kevés csillámot is ütögettem. Két körmömre világos, kissé áttetsző alapra nyomdáztam rózsaszínnel. Szupercuki, szupercsajos.  




A másik manikűr pedig a Mani-acs pandás fordulójára készült, stamping decallal.


A latexet nagyon tudom ajánlani, mert nagyon megkönnyíti a manikűrözést, sokkal kevesebbet kell takarítani a bőrt nyomdázás illetve bármilyen más díszítő technika után. 
A lemez nagyon édes és ha valaki szereti a pandákat, akkor csak ajánlani tudom. 

A termékeket itt tudjátok megrendelni és a kóddal 10% kedvezményt is kaptok:
Bőrvédő latex: 
http://www.bornprettystore.com/10ml-born-pretty-odor-free-peel-nail-latex-cuticle-guard-manicure-nail-liquid-tape-p-36614.html
Pandás lemez:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-rectangle-stamping-plate-cute-panda-manicure-nail-image-template-l015-p-38221.html







Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!