TESZT° Harunouta L040, az origami lemez

Helló mindenki!


A szerzeményes posztban már láthattátok, hogy egy BPS csomag várja, hogy írjak róla, s említettem is, hogy hamarosan érkeznek is a posztok. Az első alany egy Harunouta lemez, ami még ismeretlen volt számomra, ez az első lemezem ettől a márkától.



A papírtok nagyon vidám, pasztell cseresznyevirágos, japán mintát tükröz vissza, bár úgy tudom, a márka is japán. A lemez szerencsére kapott műanyag hátlapot, így könnyű megfogni, és valljuk be, esztétikusabb is. 


Iszonyatosan aranyos origami figurás minták tömkelegét tartalmazza a lemez, ez a központi motívum. De a nagy összkép tartalmaz még néhány különböző mintával kitöltött felhőt és a "függőket" is nagyon jól fel lehet használni egy-egy manikűr elkészítésénél. 
A minták szépen kidolgozottak, minden alakzat felismerhető és nagyon aranyosak a kis origami állatok. Pontosan emiatt a cukiság miatt választottam, szükségem volt erre a lemezre a készletemben. 

Az a nyuszi!!! *_*
Ez a lemez egy csoda, de komolyan! Iszonyatosan kényelmes vele nyomdázni, a siker biztos, a legkezdőbb kezdőnek is tudom ajánlani. A BPS lemezekkel elő szokott fordulni, hogy egy-egy mintát nem teljesen lehet felszedni, bárhogy is próbálkozunk vele. Na ezzel a lemezzel ez egyáltalán nincs így, szuperül működik. 

Két manikűrt készítettem a lemezzel.
Az első szürke-neon rózsaszín párosítás, barnával nyomdáztam a felhőben lévő mintával. Itt még elég hosszú volt a körmöm, de mégis sikerült teljes körmös nyomdázást készíteni.


A második manikűr pasztell alapra készült. Stamping decallal készítettem a darvakat, nude lakkal töltöttem ki a testüket, bár annyira nem üt el az alaptól. A függőket csak szimplán nyomdáztam. 



Ez a lemez egyszerűen szuper, nagyon tudom ajánlani mindenkinek, ki szereti az origami állatokat.
Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor itt tudjátok megrendelni:
http://www.bornprettystore.com/rectangle-stamping-plate-origami-pattern-manicure-nail-plate-harunouta-l040-p-39127.html
Ha használjátok a kódomat, 10% kedvezményt kaptok. 







Próbáltatok már Harunouta lemezt? Mi a véleményetek róluk?

Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. szép a másodiknál a pasztell alap :) milyen technikával készült? a lemez nagyon cuki, de mgvenni nem venném :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) A nyomdázós márványos technikát használtam, meg nem mondom, hogy mi a hivatalos neve... De a lényege: fóliára csepegtettem fehéret, kéket, zöldet és rózsaszínt, összehúztam őket, aztán rányomtam a nyomdázót és szépen összemosta a színeket :) Remélem értelmesen sikerült leírnom :D

      Törlés
    2. igen, ismerem a technikát, köszi! :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!