Szerzemények, vásárlások

Helló mindenki!


Január elején volt ilyen jellegű poszt utoljára. Mint tudjátok, shop-stopon voltam, amit elég jól bírtam. Nem igazán vásároltam semmit, leginkább ruhaneműt és olyasmit, ami elfogyott és szükségem van rá a mindennapokban. A legvégén csábultam csak el, két nappal a vége előtt adtam le egy Notino rendelést, de ez még belefér, nem?
Amiről nincsen kép, de mégis vásárlás volt, az az Ebay rendelés. Értelemszerűen még nem érkezett meg, mert azt hiszem múlt héten adtam le a rendelést. Fátyolmaszkokat rendeltem, alig várom, hogy megérkezzenek és kipróbáljam őket. 


Nagyon régen vettem már borotvahabot, nem is tudom, hogy most miért hajítottam be a kosárba ezt az Isana grapefruit kivonatos darabot. Nem rossz, jó az illata, de semmi extra.
Elfogyott a bőrradírom, így muszáj volt újat keresnem. Durva, de a DM-ben mindössze 3 féle bőrradírt találtam, nem igazán volt választék. Végül a Joanna Naturia bőrradírja mellett döntöttem, egy áfonyás és egy cseresznyés(ez az anyáé) jött velem haza. Eddig nem rossz. Szeretnétek, hogy írjak róla bővebben?
Két dezodort is vettem, mert úgy döntöttem, valami bőrbarátabbra szeretném lecserélni a megszokott Adidas deómat. A Bionsen Extra sensitive dezodorát vettem meg hamarabb, aztán nagyjából két hét múlva a CD narancsvirágos golyós deóját. Nem írok többet, mert szeretnék majd egy nagyobb összehasonlítást készíteni. 


Az egyik legfrissebb szerzemény a Balea antibakteriális kézfertőtlenítő gélje. Van egy enyhe illata, de egyáltalán nem zavaró vagy harsány. Ez egy muszáj-termék, mert szükségem van rá munka közben és egyébként se árt, ha van a táskában egy kis tubus. 
Már csaknem teljesen elfogyott a Garnier szemfestéklemosóm, így pótlásként beszereztem a Garnier érzékeny bőrre való micellás vizét. Egyébként pont akciós volt a Rossmannban és valami 350-390 forintba került, szóval nagyon olcsó volt. 
A Notino rendelésem egyik szereplője a Ziaja körömvirágos arckréme. Ez az első Ziaja termékem, semmi tapasztalatom nincs még a márkával, de nagyon kíváncsi vagyok. Egyébként van valami, amit ajánlanátok tőlük?


Born Pretty Store tesztcsomagom is érkezett, két nyomdalemezzel, egy körömmatricával és egy üvegcse bőrvédő latexszel. Nemsokára érkeznek a posztok róluk, bár a pandás lemezzel már láthattatok is egy manikűrt(itt tudjátok meglesni).


A Notino rendelésem másik része, a főszereplője igazából ez az Urban Decay travel kit. Négy terméket plusz egy kis neszesszert tartalmaz: Lip Junkie Lip Gloss Obsessed árnyalatban, 24/7 Eye Shadow Pencil Mushroom árnyalatban, szemhéjfesték Mushroom árnyalatban és egy kétvégű ecsetke.
Nem igazán szoktam drágább sminktermékeket vásárolni, próbálok mindig pénztárca barátabb megoldásokat keresni, szerintem ezt tudjátok ti is. Ugyanakkor nekem is van egy olyan kívánságlistám, amin magasabb árfekvésű termékek és márkák szerepelnek. Igen, az Urban Decay egy magyar viszonylatban drága márka, de olyan jó áron volt ez a szett, hogy úgy gondoltam, megéri kipróbálni. És relatív sok terméktípust tudok kipróbálni és eldönteni, hogy a későbbiekben invesztáljak e pénzt a termékeikbe vagy sem. 

Ennyi lett volna az elmúlt három hónap termése, nem túl sok, ugye? Igyekszem tudatosabban vásárolni a jövőben, bár a kívánságlistámon szereplő dolgokat mindenképp szeretném beszerezni.

Ti mit vettetek mostanában, illetve mire vagytok a leginkább kíváncsiak?

Mesy

Megosztás:

5 megjegyzés

  1. Na én is így jártam a BPS tesztcsomaggal, mint Te. Január óta nem sikerült kézbesíteni a magyar postának, pedig az országban van, és hiába írok ők nem látják sehogy sem a rendszerben.
    Mélyen elnézést kértem a kapcsolattartómtól, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat. Elvileg újra küldi.
    A Joanna radírokat nagyon szeretem, nekem az epres a kedvencem :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én arról a csomagról már lemondtam, ez az utána következő. Szörnyű, ami a postával folyik az utóbbi időben. Egyébként nagyon furcsa, de ez a mostani csomag Németországból jött nemzetközi ajánlott levélként, legalább is ez volt a borítékon.
      Végig akarom próbálgatni a radírokat, de ennek a kettőnek is mennyei illata van :)

      Törlés
    2. Február közepént volt egy olyan akció a Kiko-nál, hogy ingyen szállítottak. Nem kaptam meg a csomagot, a Magyar Posta nem látja a rendszerében. Nagyon sajnáltam, mert jó dolgokat rendeltem........

      Törlés
    3. Nekem a Ziajától egy testápoló volt kedvencem, amit töbször újra is vettem, egy kakaóvajas (sajnos már megszűnt). Tusfürdőket használtam még a márkától, azok olyan átlagosak...... Nemrég a DM-ben a micellás vizükkel szemeztem, de nem vettem meg. Ja, és az én BPS csomagommal sem tudom mi van, az is úton van már 5-6 hete!

      Törlés
    4. Azért annyira durva, hogy csomagok csak így eltűnnek az éterben :/
      Még egyszer próbáltam csak a krémet, nem sok véleményem van még róla, meglátjuk :) Remélem megérkezik a BPS csomagod minél hamarabb :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!