TESZT° BPS matt körömlakk

Helló mindenki!


Újabb szuper csomagot válogattam össze a BPS kínálatából, aminek az egyik legjobban várt darabja a matt körömlakk volt. Tudom, nem túl nagy újdonság már a matt finish, de mégis, megfogtak a színek, így mindenképp szerettem volna egyet.




A színe már első látásra szerelem volt, évek óta keresek már egy igazi military zöld árnyalatot. 
A lakk maga sűrűbb a megszokottnál, bár ez nem okoz problémát. A felvitelkor oda kell figyelni, nem szabad sokáig szöszmötölni vele, mert nagyon hamar kezd el száradni és csúnya lesz a végeredmény. Egy kicsit csíkoz, de ez a képeken feltűnőbb, mint a valóságban. 

Két vékonyabb réteget használtam, ami szuper gyorsan megszáradt, így gyors manikűrnek is tökéletes. 



Fedőlakk nélkül a tartóssága nem jó, egy nap elteltével megkopott a körmeim végén és kissé ki is fényesedett. De ezt a problémát könnyen lehet orvosolni egy matt fedőlakkal. Bevallom, fényes fedőlakkal még nem próbáltam ki, de biztos úgy is gyönyörű a szín.



Imádom ezt a lakkot, biztos nagyon sokszor fogjátok manikűr-alapként látni. Nagyon tudom ajánlani, ezt a színt is és a többit is, mert mind gyönyörű.
A kóddal 10% kedvezményt kaphattok, s ha meg akarjátok rendelni, az alábbi linken találjátok meg:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-matte-dull-nail-polish-manicure-nail-lacquer-varnish-polish-colors-p-40508.html









Mesy

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!