KÖRÖM° Mani-acs - Pandák

Helló mindenki!


Szerintem nincs olyan ember a világon, aki ne tartaná szuper cukiknak a pandákat. Édesek, bolyhosak, játékosak, de komolyan. Én is nagyon imádom őket, a telefontokom is pandás jelenleg. Egyébként a vörös pandák az igazi szívem csücskei.
A sors keze, hogy nemrég érkezett meg a BPS tesztcsomagom, amibe kértem pandás mintát tartalmazó lemezt, így nagyon vártam ezt a posztot, hogy kipróbálhassam. Persze, lesz külön poszt is róla, de ez az első éles bevetése. 

Volt már korábban egy pandás manikűröm, semmiképp nem akartam ahhoz hasonlót készíteni most, így a cukiság felé vettem az irányt. Stamping decal technikával készültek a kis macik, ezeket "ragasztottam rá" világosszürke alapra. A többi körmöm, a kontraszt miatt sötét színt kapott. Egyszerű, mégis kissé időigényes és látványos megoldás. 



A többiek manikűrjei:



Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Aww... :3 A te manid is übercuki lett :) Most úgy fogok elmenni éjszakásba dolgozni, hogy olvadozok a sok cukiság miatt... :D

    VálaszTörlés
  2. tényleg übercuki lett! ezt a lemezt én is néztem, nagyon aranyos :P

    VálaszTörlés
  3. Awww de édii :) Hát igen a stamping decals-al azért el lehet szórakozni rendesen, ezért nem is csinálom ritkán :D Nagyon édi manit alkottál, és a vörös pandák tényleg extra-édik!

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!