KÖRÖM° Superheroes kihívás - Captain America/Batman

Halihó lányok!


A kihívás harmadik személyénél tartunk, a híres-neves Steve Rogers-nél. Ja, hogy ő nem is hős? Dehogynem, köznapi, ismertebb neve Amerika kapitány. Persze, hogy ismeritek. Sokaknak nagy kedvence, főleg a lányoknak. Én is szeretem, nagyon jó háttértörténete van. 

bocs, nem tudtam kihagyni 

Igyekeztem valami komplexebb dolgot összehozni, félig-meddig sikerült is. A manikűr leggyengébb pontja a pajzs, kétség kívül. A másokat kellett volna választanom... már mindegy. Muszáj volt a főellenséget is megjelenítenem Valamilyen módon, így egy nagyon kis egyszerű Hydra jelet festettem. Két körmömre pedig kapitány jelmezének a páncél része került. Olyan pikkelyszerű, agy nem is tudom hogy fogalmazzak. Nem, jól emlékeztek, a filmekben nem volt ilyen, de én a képregény alapján dolgoztam. 
innen



És mivel múlt héten nem tudtam alkotni, most hoztam a Batman téma pótlását. Nem bonyolítottam túl, de nem is akartam a szokványos denevéres megoldást választani. Így jött a képregényes kis beszédbuborék és a profil. Be kell szereznem néhány akrilfestéket...



A többiek alkotásai:



Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik mind két manikűr,szépségesek lettek. Szerintem nagyon ügyes vagy,jól dolgozol a körömlakkokkal,sokan nem tudnak így bánni velük. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, kedves vagy:) A nyomdázás mellett igyekszem ráfeküdni a kézzel rajzolásra is. Már jobb, mint volt, de még mindig van hová fejlődnöm.

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!