KÖRÖM° Mani-acs - Komfortzónán kívül

Halihó lányok!


Ismét alkot a csapat, legalább is a nagy része. De sajnos most is kimarad, a vizsgák és a meló elveszi minden idejét. Ma kicsit szélesítjük a látókörünket, hisz mindenkinek van olyan, amit nem próbálna/próbált ki. Íme, itt az alkalom!

Körömfestés tekintetében elég széles spektrumban mozgok, mindenféle technikát kipróbáltam már, rengeteg színt mondhatok a kedvencemnek, viszont egy dolog van, ami mindig is kimaradt és nem is nagyon erőltettem, a cuki csajos manikűr. Persze szeretem a lányos színeket és mintákat, de a kifejezetten aranyos, édes, kislányos dolgokért nem vagyok oda. Én magam sem vagyok egy cuki csaj (a híresztelések ellenére), így sem az öltözködésemre, sem a manikűrömre nem jellemző ez a motívum. 
A Blogkarácsony keretén belül kaptam egy édes, babakék Rimmel Sweetie Crush lakkot. Féltem is, hogy nem fog tetszeni felkenve, de szerencsére inkább a jeges kékek közé tartozik. 

Szóval, most kifejezetten egy nagyon lányos, nagyon édes manikűrt hoztam, babarózsaszín és fehér kombinációjával. A nyomda biztos volt, a saran wrapot csak később találtam ki hozzá. Szerintem egész jól mennek egymáshoz. 



A sran wrap kifejezetten jó, ebben a kombinációban nagyon jól mutat, viszont a babarózsaszín még mindig nem az én világom. Máson nagyon tetszene ez a manikűr, de hozzám egyáltalán nem passzol. De, legalább megpróbáltam.

Nézzétek meg a többiek alkotásait is:



Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Aha, tényleg te is rózsaszínben indultál :) Szokatlan tőled, de szerintem nagyon jól áll, és szép a kivitelezés is!

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!